ΠολιτικήΣημαντικά

Συνάντηση Γιάννη Πασχαλίδη με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής  Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης,  στα πλαίσια της συνάντησής του με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη έθεσε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και το χώρο του Αθλητισμού γενικότερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βουλευτής μετέφερε την τεράστια επιθυμία των ανθρώπων του Αθλητισμού για επανέναρξη των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών,  θέμα για το οποίο, όπως τον διαβεβαίωσε ο Υφυπουργός,  υπάρχει ήδη εισήγηση στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων για σταδιακή επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων.

Επιπλέον, ο Γιάννης Πασχαλίδης , αφού μετέφερε το πολύ θετικό κλίμα με το οποίο υποδέχτηκαν οι Αθλητικοί Σύλλογοι το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει ανακύψει από την εφαρμογή του νέου νόμου και αφορά κυρίως στις καθυστερήσεις που παρατηρούνται κατά τη διαδικασία  εγγραφής των Συλλόγων στο Μητρώο. Ο κ.Αυγενάκης ανέφερε επί του θέματος ότι θα προβεί σε άμεσες ενέργειες για επιτάχυνση της διαδικασίας και διευκόλυνσης των Σωματείων παντοιοτρόπως.

Επιπροσθέτως, ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε τον Γιάννη Πασχαλίδη ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί ο τρόπος επιχορήγησης των Δήμων για αδειοδότηση των γηπέδων, δεδομένου ότι το 90% αυτών παραμένουν χωρίς άδειες.

Εκτός των ανωτέρω, ο Γιάννης Πασχαλίδης ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργείου για  την επέκταση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ελευθερούπολης, θέμα για οποίο υπήρξε άμεση ανταπόκριση του κ.Αυγενάκη, ο οποίος κάλεσε τον Γυμναστικό Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Ελευθερούπολης να καταθέσει προϋπολογισμό για κατασκευή μεταλλικών κερκίδων, ενώ όσον αφορά το αίτημα του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Βρασίδα  Νέας Περάμου Καβάλας  για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του, ο Υφυπουργός εξέφρασε την επιθυμία του να  συνδράμει εμπράκτως προς την κατεύθυνση αυτή, καλώντας το Σύλλογο να υποβάλει σχετικό προϋπολογισμό για την κατασκευή  νέων αποδυτηρίων.

Ο Βουλευτής ευχαρίστησε τον κ.Αυγενάκη για την άψογη συνεργασία καθώς και για την άμεση ανταπόκρισή του στα ζητήματα  που του μετέφερε.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close