Κοινωνικά

58η εθελοντική αιμοδοσία: Από τον αιμοδοτικό σύλλογο «Στέλλα Μανώλα –Κούρτη»

banner
Η 58η εθελοντική αιμοδοσία από τον αιμοδοτικό σύλλογο «Στέλλα Μανώλα –Κούρτη», πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά, στον χώρο της Στρατιωτικής Λέσχης Καβάλας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Βασιλειάδης σε δηλώσεις του είπε: “Ευχάριστο το κλίμα  με πολύ κόσμο να προσέρχεται στον χώρο από νωρίς το πρωί για να αιμοδοτήσει. Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που προσπαθούμε να κάνουμε με όλη μας την καρδιά για τον συνάνθρωπο μας ξεπερνώντας τον πήχη κάθε φορά για να μπορούμε να βοηθάμε όλους τους πολίτες. Στον σύλλογό μας δίνουν τον παλμό και όλες οι συνεργαζόμενες ομάδες με εκπροσώπους τους. Όμως θέλουμε να είναι τακτικοί και συνειδητοποιημένοι αιμοδότες . Σήμερα συμπληρώνουμε καινούργια μέλη με εθελοντές δότες του μυελού των οστών που σιγά- σιγά αυξάνονται μετά την ενημέρωση που έχουν. Υπάρχει ένας ικανοποιητικός αριθμός που θέλουμε να τον αυξήσουμε. Ο μέσος όρος που συγκεντρώνεται σε κάθε αιμοληψία, εξαρτάται και από τον χρονικό παράγοντα, ο οποίος αυτές τις δύο ημέρες είναι μικρός. Γι αυτό λέμε πως όποιος θέλει να αιμοδοτήσει μπορεί να πηγαίνει καθημερινά στο νοσοκομείο και μπορεί να το δηλώσει για τον σύλλογο μας. Γι αυτό δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε έναν αριθμό πολύ μεγάλο. Σ ε ένα μέσο όρο μπορούμε να φτάσουμε 180 φιάλες περίπου και ανάλογα με τις εξετάσεις που προηγούνται από τους γιατρούς γιατί θέλουμε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια στον κόσμο που δίνει αίμα. Βλέπουμε ότι επιμένει ο κόσμος για να δώσει αίμα χωρίς να υπολογίζει το χρονικό διάστημα που θα περιμένει. Αυτό για μας είναι το πιο ωραίο συναίσθημα που βιώνουμε στις αιμοληψίες που κάνουμε.”

 

 

 

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close