Photo-Synthesis

ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Α2’ με δυο ομίλους προτείνει η Καβάλα BC – Οικονομική ενίσχυση μέσω επιχορηγήσεων

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

Η Καβάλα BC κατάφερε να βρίσκεται στην 2η θέση του Βόρειου ομίλου της Β’ Εθνικής, γεγονός που λογικά την προβιβάζει στην Α2’ της επόμενης σεζόν.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η διοίκηση της ομάδας απέστειλε επιστολή στην ΕΟΚ με κύριο θέμα την οικονομική βιωσιμότητα των ομάδων η οποία θα δυσκολέψει αρκετά λόγω των υγειονομικών προτεραιοτήτων που υπάρχουν, προτείνοντας την δημιουργία δυο ομίλων στην Α2’ με γεωγραφικά κριτήρια αλλά και την χορήγηση επιχορηγήσεων με στόχο την οικονομική ενίσχυση των συλλόγων οι οποίοι θα έχουν αρκετά μειωμένα έσοδα την νέα σεζόν.

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Αξιότιμε Πρόεδρε της ΕΟΚ

Μετά την σχετική επιστολή σας η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ σας παραθέτει τις απόψεις και τις προτάσεις της για την επανεκκίνηση του αθλήματος μας , λαμβάνοντας υπ’όψιν τους άγνωστους ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ‘’δρόμους’’ που θα οδηγηθούμε, μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα!!

Συμφωνούμε απόλυτα με την λήξη των πρωταθλημάτων και τον μη υποβιβασμό ομάδων από ΕΘΝΙΚΑ ή ΕΝΩΣΙΑΚΑ πρωταθλήματα όπως και με την ΑΝΟΔΟ των ομάδων που έχουν το δικαίωμα αυτό!!

Επίσης συμφωνούμε εάν και εφόσον δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες απο αρμόδιους υγειονομικούς παράγοντες ,όπως πολύ καλά το θέτετε, να διεξαχθούν οι τελικοί παίδων –κορασίδων- εφήβων- νεανίδων για να μη υστερούν έναντι άλλων αγωνισμάτων στην μοριοδότηση οι αθλητές –ιες μας!!

Κύριοι δεν σας κρύβουμε την ανησυχία μας και τον έντονο προβληματισμό μας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν!!

Μία σεζόν η οποία θα έχει ως γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία όλων μας.

Μίας σεζόν όμως που οι ερασιτεχνικές ομάδες δεν θα είναι σε θέση ,στην ήδη επιβαρυμένη οικονομική κατάσταση τους, λόγω και της μη χορήγησης λόγω μνημονίων καμίας επιχορήγησης. Αλλά και την επιπλέον επιφόρτιση μας με την πληρωμή( 3 διαιτητών- Γραμματείας-γιατρού-οδοιπορικών-χρήση γυμναστηρίων-Παράβολο συμμετοχής κ.λ.π)!!

Μία σεζόν που λόγω της συρρίκνωσης της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ δραστηριότητας(αλλά και υγειονομικής απαγόρευσης) θα οδηγήσει σε λιγότερα έσοδα από εισιτήρια-κάρτες διαρκείας ,αλλά και το κυριότερο από κάθε ΕΣΟΔΟ που έχει προϋπολογισθεί από τους χορηγούς ενός αθλητικού σωματείου!!

Πρόταση μας πρέπει να πιέσουμε την πολιτεία ώστε να βοηθηθούν οι σύλλογοι με επιχορηγήσεις.

Επιχορηγήσεις ανάλογα με την δραστηριότητα που αναπτύσσει ο κάθε σύλλογος στην παραγωγική δραστηριότητα, σε ποια κατηγορία αγωνίζεται κ.λ.π

Επειδή πιστεύουμε ότι με τα σημερινά ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ αλλά και με την μελλοντική εικόνα η φιλοξενία –σίτιση-ιατρική- φροντίδα αλλά και η μεταφορά και διαμονή αποστολών σε ξενοδοχεία κ.λ.π μοιάζουν αξεπέραστα

Για αυτό προτείνουμε την διεξαγωγή της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ σε 2 ΟΜΙΛΟΥΣ , θέτοντας πάνω από όλα την ΥΓΕΙΑ όλων μας αλλά και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ύπαρξη των σωματείων μας που δεν θα εχουν μεγάλες χιλ.αποστάσεις και διανυκτερεύσεις

Ένα πλάνο και μια πρόταση που θα εχει ορίζοντα μίας(1) ή δύο (2) σεζόν ανάλογα με τις επικρατούσες ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ συνθήκες!!

Όλοι πρέπει να κατανοήσουμε τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που θα βιώσουμε και να αφήσουμε πίσω μας πιθανά σωματειακά μικροσυμφέροντα και να προχωρήσουμε σε λύσεις που θα βοηθήσουν το άθλημα που όλοι ΑΓΑΠΑΜΕ!!»Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close