ΟικονομίαΠρωτοσέλιδα

Αγωγός tap:
Πρόβλημα με τις αποζημιώσεις των ιδιοκτητών γης σε Ζυγός και τενάγη

banner

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε αναφορικά με τις αποζημιώσεις των ιδιοκτητών γης από την οποία περνάει ο αγωγός tap.
Το πρόβλημα υπάρχει σε όλο αγρόκτημα Ζυγού αλλά στα τενάγη Φιλίππων.

Αναφορικά με το αγρόκτημα Ζυγού ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, Λεωνίδας Βουδούρης μας είπε τα εξής:
« Εμπλοκή έχουμε στο θέμα των αποζημιώσεων των ιδιοκτητών γης στο αγρόκτημα Ζυγού από την εταιρεία tap. Η εταιρεία έχει καταθέσει τα χρήματα στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων αναλαμβάνοντας και τα δικαστικά έξοδα όταν εκδοθούν οι τίτλοι των ιδιοκτησιών. Το πρόβλημα όμως που προέκυψε αφορά τις υποδομές του αναδασμού στο αγρόκτημα του Ζυγού οι οποίες υποδομές δεν έχουν ολοκληρωθεί και έτσι δεν μπορούν να δοθούν στους ιδιοκτήτες τα χρήματα αυτά. Οι τίτλοι των ιδιοκτησιών δεν έχουν δοθεί και κατά συνέπεια η όδευση του αγωγού προχωρά, τα χρήματα κατατίθενται στα παρακαταθηκών και δανείων αλλά οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να τα εισπράξουν. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα. Θα πρέπει η Περιφέρεια να χρηματοδοτήσει την ολοκλήρωση των υποδομών για να κινηθούν οι διαδικασίες».
Παρόμοιο πρόβλημα που έχει να κάνει με την έκδοση τίτλων ιδιοκτησίας αντιμετωπίζουν και αρκετοί ιδιοκτήτες γης στα τενάγη Φιλίππων. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προσλάβει δικηγόρο προκειμένου να βρεθεί λύση ώστε να εκδοθούν γρήγορα οι τίτλοι ιδιοκτησιών που σκαλώνουν στις διαδικασίες του αναδασμού.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close