ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Αίτημα για άμεση επέμβαση στις κτιριακές υποδομές του σχολικού δυναμικού της δημοτικής ενότητας Φιλίππων

banner

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι κτιριακές μονάδες που στεγάζουν το σύνολο των σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων παρουσιάζουν εδώ και χρόνια σοβαρά τεχνικά προβλήματα. Ειδικά το κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων, λόγω των πολύ σοβαρών προβλημάτων, έχει καταστεί εξαιρετικά επικίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.
Τα προβλήματα είναι γνωστά εδώ και χρόνια και καμία σχολική μονάδα δεν έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές που επιβάλει η νομοθεσία.
Τα προφανή και σοβαρά προβλήματα είναι η νομιμότητα των κτιρίων, η στατική επάρκεια, η ασφάλεια ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, η πυρασφάλεια, κτιριακά και κατασκευαστικά προβλήματα, έλλειψη χώρων.
Τόσο οι γονείς μέσω των συλλόγων όσο και οι διευθύνσεις των σχολείων έχουν διαμαρτυρηθεί και ζητήσει επανειλημμένα την άμεση επίλυση των προβλημάτων από τις αρμόδιες υπηρεσίες, άλλοτε εγγράφως και άλλοτε προφορικά. Μέχρι και σήμερα δεν έχει δρομολογηθεί καμία ουσιαστική προσπάθεια από πλευράς των υπευθύνων για την άμεση επίλυση των προβλημάτων καθώς και την ουσιαστική αναβάθμιση του σχολικού κτιριακού δυναμικού μας.
Πριν να είναι πολύ αργά ζητάμε την άμεση επέμβαση του Δήμου και όλων των σχετιζόμενων υπηρεσιών, για την επίλυση όλων των προβλημάτων των σχολικών μας μονάδων. Ζητάμε επίσης τον άμεσο σχεδιασμό για την ουσιαστική αναβάθμιση τους. Απαιτούμε καλύτερες συνθήκες, απαιτούμε καλύτερα σχολεία.

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρηνίδων
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1ου Νηπιαγωγείου Κρηνίδων
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρηνίδων
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 2ου Νηπιαγωγείου Κρηνίδων
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Φιλίππων
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ζυγού
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Κρηνίδων
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Λυκείου Κρηνίδων
Γυμναστικός σύλλογος Κεραυνός Κρηνίδων
Σύλλογος Ποντίων Κρηνίδων Το Βυζάντιο
Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικό σωματείο οι Φίλιπποι
Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κρηνίδων ΑΜΟΚΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close