ΚοινωνικάΠολιτική

Ανησυχεί η αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για το μέλλον της ΔΕΥΑΚ

Προηγήθηκε Συνάντηση μελών του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ με τη δήμαρχο Καβάλας

banner

 

Η Δήμητρα Τσανάκα ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για τα προβλήματα των εργαζομένων και της Δημοτικής Επιχείρησης-Ευχαριστίες προς τον Γιώργο Γραμμένο για τη συμβολή του ώστε να γίνει η συνάντηση
Τριμελής επιτροπή του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Καβάλας (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γενικός γραμματέας) συναντήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 5 Αυγούστου 2017 με τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα παρουσία και ενός δημοτικού συμβούλου της διοίκησης.
Στη συνάντηση η επιτροπή του Σωματείου ενημέρωσε τη δήμαρχο για όλα τα φλέγοντα θέματα που υφίστανται αυτήν την στιγμή στην ΔΕΥΑΚ.
Την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 ξανασυνεδρίασε το ΔΣ των εργαζομένων και αφού ενημερώθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη, αποφάσισε ομόφωνα να καλέσει τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβούλιο σε συνάντηση μαζί τους ώστε να ενημερωθούν σχετικά. Μετά τη συνάντηση βγήκε κοινή ανακοίνωση των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων .

Μετά από πρόσκληση του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017 κοινή σύσκεψη των επικεφαλής τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας με τριμελή αντιπροσωπεία του ΔΣ του Σωματείου με εισηγητή τον πρόεδρο του ΔΣ του Σωματείου Κώστα Χανδρουλίδη.
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν διεξοδικά τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τη ΔΕΥΑΚ, καθώς και για την κατάθεση αναφοράς-καταγγελίας προς την Εισαγγελία Καβάλας τον Απρίλιο του 2017 σε βάρος του προέδρου του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ Νίκο Ξανθόπουλου και κατά παντός υπευθύνου.
Οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων θεώρησαν ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη την ενημέρωση που έγινε. Στη διάρκεια της συζήτησης:
Εκτίμησαν ότι υπάρχουν τεράστια προβλήματα στη λειτουργία της ΔΕΥΑΚ τα οποία μάλιστα δεν τίθενται για πρώτη φορά και απαιτούν άμεση αντιμετώπιση
Εξέφρασαν τεράστια ανησυχία και αγωνία για θέματα τόσο της άμεσης λειτουργίας της ΔΕΥΑΚ όσο και της προοπτικής της
Οι 4 παρατάξεις συμφωνούν ότι είναι απολύτως αναγκαία η ανάληψη πρωτοβουλιών, οι οποίες θα εξελιχθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, με στόχο να διασφαλιστούν στη ΔΕΥΑΚ η τήρηση της νομιμότητας, η διαφάνεια, η καλή λειτουργία των εγκαταστάσεων και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους δημότες, το καλό εργασιακό κλίμα, καθώς και η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των καταναλωτών.

Υπογράφουν οι δημοτικές παρατάξεις:

ΚΑΒΑΛΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ
Κωστής Σιμιτσής

ΚΑΒΑΛΑ, Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
Μάκης Παπαδόπουλος

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Βαγγέλης Παππάς

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Άρης ΒέρροςΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close