Photo-Synthesis

ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Άνοιγμα εστίασης: Πως θα λειτουργούν τα μαγαζιά – Αναλυτικά το Υγειονομικό πρωτόκολλο

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

Οι γενικοί κανόνες και το υγειονομικό προτόκολο που συνοδεύουν το άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαΐου 2021.

  1. Λειτουργία της επιχείρησης ΜΟΝΟ στον εξωτερικό χώρο. Δεν επιτρέπεται η λειτουργία ημιυπαίθριων και εσωτερικών χώρων.
  2. Πελάτες ΜΟΝΟ καθήμενοι.
  3. Λειτουργία του μπαρ επιτρέπεται με καθήμενους πελάτες και 2 σκαμπό μαζί. Η επόμενη ή και η μεθεπόμενη δυάδα των σκαμπό, σε απόσταση 1,5 μέτρο η μία από την άλλη.
  4. Σε οποιοδήποτε πεδίο εργασίας υποχρεωτική η χρήσης μάσκας.
  5. Υποχρεωτική η τοποθέτηση απολυμαντικού ανά τραπέζι, πάγκους, τουαλέτες, ταμείο, είσοδο – έξοδο.
  6. Αποστάσεις μεταξύ τραπεζιών 0,90 πόντους. Εάν τοποθετηθεί στο ενδιάμεσο καρέκλα η απόσταση ορίζεται στο 1,20. Εάν τοποθετούνται στο ενδιάμεσο δύο καρέκλες η απόσταση ορίζεται στο 1,80.
  7. Επισημαίνουμε ότι στην επιχείρηση στις 23:00 (ώρα) δεν θα πρέπει να υπάρχει πελάτης, για να αποφευχθούν οι παραβάσεις.
  8. Απολύμανση των τιμοκαταλόγων μετά από κάθε εναλλαγή χρήσης των πελατών.
  9. Ο επιχειρηματίας οφείλει να επιδεικνύει στις αρχές ελέγχου την βεβαίωση στην οποία ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ο κύριος ΚΑΔ επιχείρησης.
  10. Μέχρι 6 άτομα ανά τραπέζι.
  11. Το σύνολο των καθήμενων εξυπηρετούμενων πελατών δεν θα υπερβαίνει εκείνο τον αριθμό που αναφέρεται στην Άδεια λειτουργίας της επιχείρησης.
  12. Δεν ισχύουν τα προηγούμενα μέτρα, (όπως άνοιγμα Βιτρίνας – πρόσοψη του καταστήματος – ωφέλιμος χώρος – σύνολο των εξυπηρετούμενων πελατών στην συνολική άδεια της επιχείρησης).
  13. Υποχρεωτικά τα self test δύο φορές την εβδομάδα σε οποιονδήποτε εργάζεται, χωρίς καμία εξαίρεση. Χρεώνεται το ένα εκ των δύο self test στην επιχείρηση.
  14. Επιχειρήσεις που λειτουργούν ως μπαρ – catering θα παραμείνουν σε αναστολή λειτουργίας.
  15. Οι επιχειρήσεις θα παραμένουν κλειστές από 23:00 έως 05:00.
  16. Ανεξάρτητος ο αριθμός σε οικογένειες Α΄βαθμού συγγενείας.
  17. Επιτρέπεται η λειτουργία των υποκαταστημάτων όταν κύριος ΚΑΔ είναι ΕΣΤΙΑΣΗΣ.
  18. Μετά το πέρας της 11ης νυχτερινής Εργοδότης – Προσωπικό, έχουν την δυνατότητα παραμονής για καθαριότητα και προετοιμασία σύμφωνα πάντα με το προηγούμενο Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Ποιοι είναι οι ΚΑΔ που επιτρέπεται να λειτουργήσουν στις 3 Μαΐου:

  • Επιχειρήσεις που λειτουργούν υπό τον ΚΑΔ 56.10
  • Υπηρεσίες που παρέχονται από αναψυκτήριο, ΚΑΔ 56.30.10.03
  • Υπηρεσίες που παρέχονται από καφενείο, χωρίς τεχνικά και μηχανικά παιχνίδια, ΚΑΔ 56.30.10.06
  • Υπηρεσίες καφετέριας, ΚΑΔ 56.30.10.07
  • Υπηρεσίες που παρέχονται από παραδοσιακό καφενείο, ΚΑΔ 56.30.10.14
Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close