ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Απάντηση της διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας για την απόφαση επιλογής του Καλλιτεχνικού Διευθυντή

banner

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ Ο «ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»

 

 Στην προσπάθεια του να αναφέρεται επί παντός επιστητού, σε ότι αφορά την λειτουργία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάκης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του, μάλλον δεν εξετάζουν τα θέματα όπως πρέπει.

Για αυτό θα πρέπει να τους ενημερώσουμε ότι, η απόφαση για την επιλογή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, όπως και σε όλα τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της επικράτειας είναι μια συνήθης πράξη για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Αυτό σημαίνει ότι, αν δεν είναι στελεχωμένη η εν λόγω θέση, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, δεν θα μπορεί να έχει πρόγραμμα μετά από κάποια στιγμή, αλλά ούτε και να εκτελέσει το ήδη υπάρχον.  Άρα, αντί για μομφή, ο κ. Παπαδόπουλος (ως επικεφαλής της παράταξης του)  μάλλον θα έπρεπε να μας συγχαρεί για την υποδειγματική τήρηση των όσων ορίζονται από το Νόμο.

Σχετικά δε με την επιλογή προσώπου που θα ορισθεί να έχει τις ευθύνες του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, να μας ασκήσει κριτική, εάν κι εφόσον δεν τηρήσουμε τα όσα η διακήρυξη αναφέρει και μόνο τότε.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του νομικού προσώπου, των δημοτών και εφαρμόζει κατά γράμμα τις κείμενες διατάξεις.

 

 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close