ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

«Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία» – Πρόγραμμα Προετοιμασίας μαθητών Λυκείου υποψηφίων σε Στρατιωτικές Σχολές και σχολές ΤΕΦΑΑ

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Καβάλας και η Διεύθυνση Αθλητισμού και Παιδείας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» σας ενημερώνουν ότι στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ξεκινά η υλοποίηση του προγράμματος «Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία», από την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείου οι οποίοι ενδιαφέρονται να προετοιμαστούν για την εισαγωγή τους σε Στρατιωτικές σχολές και σχολές ΤΕΦΑΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές- μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα πρέπει να καταθέσουν στο Γραφείο της Διεύθυνσης Αθλητισμού (7ης Μεραρχίας 1 – Κτίριο «Πυθαγόρας» ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sports@kavalagrece.gr

  1. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής
  2. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 από τον γονέα
  3. Ιατρική Γνωμάτευση υγείας από Καρδιολόγο, Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό.

Επίσης για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η προσκόμιση αυτοδιαγνωστικού self test covid-19 κάθε εβδομάδα.
Το αντίτιμο για τη συμμετοχή ανέρχεται στο ποσό των 20€ άπαξ.

Πληροφορίες για τις ημέρες και ώρες υλοποίησης του προγράμματος στο τηλέφωνο της Διεύθυνσης Αθλητισμού της «Δημωφέλεια» (2510-247350).

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close