ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

ΔΕΥΑΚ: Νέα συνάντηση για το θέμα του νερού στον Ζυγό και οι πρώτες παρεμβάσεις

banner

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ δήμου Καβάλας

 

Σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία της Δημάρχου, του Αντιπεριφερειάρχη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων, του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου του Ζυγού και των Προέδρων των Συλλόγων που προκάλεσαν την Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων του Ζυγού  το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού ύδρευσης της Δημοτικής Κοινότητας Ζυγού και της ευρύτερης περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και τα αποτελέσματα αυτής κρίνονται θετικά.

Τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους προέδρους των Συλλόγων απαντήθηκαν στο σύνολό τους και εν πολλοίς τέθηκε το πλαίσιο των ενεργειών που θα ακολουθήσει βραχυπρόθεσμα αρχής γενομένης από της αποφάσεις που πρόκειται να ληφθούν στο σημερινό Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ήδη έχει προβεί, από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας σε ενέργειες για την πρόσμιξη του νερού της Δημοτικής Κοινότητας Ζυγού με αυτό της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου και τα αποτελέσματα είναι θετικά ενώ οι  σχετικοί δείκτες παρουσιάζουν περαιτέρω βελτίωση. Ως εκ τούτου το νερό στην περιοχή εξακολουθεί να είναι κατάλληλο προς πόση.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close