Δωρεάν Αγγελίες

ΔΕΥΑΚ: Προληπτική απαγόρευση κολύμβησης και ψαρέματος λόγω εργασιών

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 και ώρα 05:30 π.μ. θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης στη φλάντζα σύνδεσης του υποθαλάσσιου αγωγού εκροής Ε.Ε.Λ. πόλης Καβάλας με το φρεάτιο φόρτισής του.

Για την υλοποίηση των παραπάνω εργασιών απαιτείται η διακοπή λειτουργίας του αντλιοστασίου αποχέτευσης ακαθάρτων Α5 του Κεντρικού Αποχετευτικού Αγωγού (Κ.Α.Α.) πόλης Καβάλας.

Τα εισερχόμενα στο προαναφερθέν αντλιοστάσιο λύματα μπορούν να αποθηκευτούν προσωρινά στις δεξαμενές του για διάστημα περίπου δυο (2) ωρών.

Σε περίπτωση που οι εργασίες στον υποθαλάσσιο διαρκέσουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, υπάρχει η πιθανότητα ελεγχόμενης διαρροής λυμάτων στη θαλάσσια περιοχή εκβολής του χειμάρρου Χ1 Περιγιαλίου, στην περιοχή του πρώην Στρατοδικείου Καβάλας.

Μετά από τα παραπάνω η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. προτρέπει προληπτικά τους κολυμβητές και ερασιτέχνες αλιείς να αποφύγουν τη χρήση της θαλάσσιας περιοχής σε ακτίνα διακοσίων (200) μέτρων, από το σημείο εκβολής του χειμάρρου Χ1 Περιγιαλίου, στην περιοχή του πρώην Στρατοδικείου Καβάλας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Κουφατζής ΧαράλαμποςΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close