ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Διενέργεια προγράμματος Βασικής Κατάρτισης Διαμεσολαβητών από το ΙΝΚΔΚ

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών 23 Οκτωβρίου 2020

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
Το Επιμελητήριο Καβάλας σας ενημερώνει ότι το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Καβάλας  ανακοινώνει την  έναρξη νέου κύκλου προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Διαμεσολαβητών  συνολικής διάρκειας  80 ωρών (Ν 4640/2020).

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από διδακτικό υλικό του CEDR (Centre for Effective Dispute Resolution) έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους παγκοσμίως φορείς παροχής υπηρεσιών διαμεσολάβησης και εκπαίδευσης διαμεσολαβητών με έδρα το Λονδίνο και διεθνή δραστηριότητα. Οι εκπαιδευτές του προγράμματος είναι πιστοποιημένοι ‘’εκπαιδευτές εκπαίδευσης διαμεσολαβητών’’ από το CEDR.

Το σεμινάριο διαρκεί συνολικά 80 ώρες  οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με τον συνδυασμό φυσικής παρουσίας των συμμετεχόντων και διαδικτυακής (online) εκπαίδευσής τους.

Ειδικότερα, θα συνδυαστεί η  διά ζώσης εκπαίδευση που θα διεξαχθεί στις αίθουσες του ΙνΚαΔιΚ με την λήψη όλων των προβλεπομένων μέτρων προφύλαξης, με την σύγχρονη εξ αποστάσεως τηλεκπαίδευση προς ελαχιστοποίηση του κινδύνου μετάδοσης και προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων από άλλες πόλεις.

Η 1η αυτή ενότητα θα διεξαχθεί στις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

Με σύγχρονη εξ αποστάσεως τηλεκπαίδευση: στις 3, 4 και 6 Νοεμβρίου 2020 ώρες 14.00-18.00, στις 7 Νοεμβρίου ώρες 9.00-15.00

Δια ζώσης με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων: στις 12,13 και 14 Νοεμβρίου ώρες 9.00-18.00

Θα ακολουθήσει η 2η ενότητα, με την οποία και θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης, η οποία θα διεξαχθεί σε ημερομηνίες και ώρες που θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης με την ομάδα των συμμετεχόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο ανωτέρω πρόγραμμα απαιτείται να είναι κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ ή άλλου ισοδύναμου τίτλου της αλλοδαπής, νομίμως αναγνωρισμένου, και καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά απλή αίτηση ενδιαφέροντος με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους και την επαγγελματική τους ιδιότητα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ινστιτούτου (m.t.i.kavala@gmail.com), ως τις 23 Οκτωβρίου 2020.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα τηρηθεί απόλυτη σειρά χρονικής προτεραιότητας, λαμβανομένου υπόψιν του ακριβούς χρόνου υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής.

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα εκπαίδευσης ανέρχεται συνολικά στο ποσό των χιλίων πεντακοσίων (1.400,00) ευρώ. Στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο του CEDR, το οποίο είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά, δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο και διατίθεται μόνο στους συμμετέχοντες.

Οι αιτούντες που θα προκριθούν για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.  Ακολούθως, για να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 1.400,00 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του Ινστιτούτου στην Τράπεζα Πειραιώς (ΙΒΑΝ GR 56 0172 2450 0052 4509 1212 383) .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους τηλεφωνικούς αριθμούς 6945898402 (κ. Βασίλειο Αργυρίου), 6936990800 (κ. Εύη Μπεκίρη), 6944918702 (κ. Μαρίνα Αρσενοπούλου)

Απαιτούμενα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ σύμφωνα με το άρθρο 200 ν.4512/2018, τα οποία πρέπει να συνυποβληθούν ηλεκτρονικά και με την αίτηση συμμετοχής:

  1. Απόσπασμα ποινικού μητρώου, από το οποίο να προκύπτει ότι ο αιτών δεν έχει καταδικασθεί αμετάκλητα για κακούργημα ή πλημμέλημα.
  2. Αντίγραφο τίτλου σπουδών ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής η αλλοδαπής.

Σημειώνεται ότι με την υποβολή της αίτησής τους οι αιτούντες αποδέχονται την διατήρηση των προσωπικών τους δεδομένων στα αρχεία του Ινστιτούτου και την επεξεργασία τους από τους αρμόδιους του Ινστιτούτου προκειμένου να τους παρέχει ενημέρωση για την πορεία της αίτησής τους και για τις διαδικασίες που σχετίζονται με αυτή καθώς και με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εκπαίδευσης.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close