Πολιτική

Διευκρίνηση για το έργο της Δυτικής Προσαγωγού του Νέστου:
“Οι τελικές επιλογές που προέκυψαν είναι ευθύνη του Περιφερειάρχη”

banner
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Καβάλας

Σχετικά με το χθεσινό δελτίο τύπου του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με σκοπό την αποκατάσταση της πραγματικότητας επισημαίνεται ότι στη σύσκεψη που έγινε στις 3-7-18 (την οποία δεν συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης και ούτε ήταν παρών), η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Εκτελεστικής Γραμματέως στην Κομοτηνή προκειμένου να γίνει «..αξιολόγηση της μελετητικής ωριμότητας εγγειοβελτιωτικών έργων και για περαιτέρω ενέργειες..», δηλώθηκε από τα στελέχη της Π.Ε. Καβάλας η ωριμότητα της πράξης Βελτίωση-Εκσυγχρονισμός αρδευτικών δικτύων και προσαγωγού διώρυγας δυτικής πεδιάδας Νέστου με μόνη εκκρεμότητα την επικαιροποίηση των τευχών δημοπράτησης (απαιτούμενος χρόνος μία εβδομάδα). Άλλωστε επί Νομαρχίας ακόμη από το 2009 η εκάστοτε Διοίκηση του Νομού έχει υποβάλλει δύο φορές το αίτημα ένταξης της πράξης στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης χωρίς να τύχει επιλογής.

Μετά τη σύσκεψη στις 3-7-18 ουδεμία κατεύθυνση δόθηκε ή πρωτοβουλία ελήφθη και ούτε ζητήθηκε κάτι συγκεκριμένο από την Π.Ε. Καβάλας. Οι τελικές επιλογές που προέκυψαν είναι ευθύνη του Περιφερειάρχη στον οποίο απευθύνονταν οι έγγραφες προσκλήσεις υποβολής προτάσεων από το Υπουργείο.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close