Πολιτισμός

Δηλώσεις συμμετοχής στις Λέσχες Ανάγνωσης

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αποχαιρετώντας το όμορφο καλοκαίρι ξεκινάμε την οργάνωση ενός δημιουργικού και ξεχωριστού χειμώνα. Από το Φθινόπωρο του 2016 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας λειτουργούν οι ακόλουθες λέσχες ανάγνωσης:

– Λέσχη Ανάγνωσης Ψυχολογίας
– Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικού Μυθιστορήματος και
– Λέσχη Ανάγνωσης Ιστορικού Μυθιστορήματος
Αναγνώστες της Βιβλιοθήκης μας πρότειναν τη λειτουργία μιας τέταρτης λέσχης ανάγνωσης που θα έχει ως θέμα τη μελέτη των Ρώσων Κλασικών Λογοτεχνών.
Είναι σπουδαία η προώθηση της φιλαναγνωσίας και η ύπαρξη των λεσχών ανάγνωσης είναι σημαντική, εφόσον ως κύριο στόχο τους έχουν την καλλιέργεια της αγάπης για το βιβλίο και το διάβασμα. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας θα συνεχίσει να είναι αρωγός στη συνέχιση αυτής της δραστηριότητας.
Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα τέσσερα προαναφερόμενα τμήματα, που θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2513 500407 (καθημερινά 13:00-15:30), προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close