ΚοινωνικάΠολιτικήΣημαντικά

Οφείλουν να συντάξουν  κανονισμό λειτουργίας για τις λαϊκές αγορές

 

 

Όλοι οι δήμοι της χώρας έχουν λάβει την εντολή να συντάξουν κανονισμούς λειτουργίας για τις λαϊκές αγορές, καθορίζοντας φυσικά και τα σημεία στα οποία θα γίνονται.

 

Η χρονική προθεσμία που έχει θέσει το υπουργείο έχει λήξει και πολλοί δήμοι στη χώρα δεν έχουν συντάξει τους κανονισμούς. Ανάμεσα σε αυτούς και ο δήμος Καβάλας όπου υπάρχει «ανοιχτό μέτωπο» στις Κρηνίδες, σε σημείο που ακόμη δεν έχει καθοριστεί το μέρος  όπου θα γίνεται η λαϊκή αγορά. Το πρόβλημα δεν είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις μεταξύ των πολιτών αλλά ότι υπάρχουν διαφωνίες για το σημείο και μεταξύ των μελών της διοίκησης του δήμου Καβάλας οι οποίοι εκλέχθηκαν από την περιοχή της δημοτικής ενότητας Φιλίππων.

Πάντως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και η διοίκηση θα πρέπει να συντάξει τον κανονισμό και να καθορίσει το μόνιμο σημείο της λαϊκής αγοράς. Ελπίζουμε να μην φτάσουμε στις εκλογές με άλυτο αυτό το πρόβλημα. Στη διοίκηση του δήμου πιστεύουν ότι το θέμα θα λυθεί πριν τις εκλογές. Αυτό υποστήριξε άλλωστε και η δήμαρχος στην τελευταία συνεδρίαση, λέγοντας ότι το θέμα θα έρθει προς συζήτηση σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close