ΠολιτισμόςΠρωτοσέλιδα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ολοκληρώθηκε η 1η Διαδικτυακή Συνάντηση Καλλιτεχνών της δομής Kavala Crea Center

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε πολύ όμορφο κλίμα και με δημιουργική διάθεση ολοκληρώθηκε η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση των καλλιτεχνών που υπέβαλαν αίτηση και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Crea Centers του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Black Sea Basin 2014 -2020.

Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 μέσω της πλατφόρμας Webex και διήρκησε τέσσερις ώρες. Στη διάρκειά της οι καλλιτέχνες του Κavala Crea Center είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την προτεινόμενη ιδέα/project που σκοπεύουν να υλοποιήσουν στο πλαίσιο του έργου CREA CENTERS.

Η παρουσίασή τους αυτή, έδωσε την δυνατότητα στους υπόλοιπους καλλιτέχνες αλλά και τους ξένους καλλιτέχνες των άλλων CREA CENTERS να τους γνωρίσουν και παράλληλα στην τριμελή επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων να αποκτήσει μια πιο πλήρη εικόνα των προτεινόμενων ιδεών.

Η γνωριμία όλων με τις, εν εξελίξει, δημιουργικές ιδέες δημιούργησε το κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπτυξη συνεργατικών projects, κάτι που ήδη εκφράστηκε και προτάθηκε από πολλούς από τους δημιουργούς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επόμενος στόχος του έργου είναι η δικτύωση των καλλιτεχνών μεταξύ τους και η δημιουργία συνεργατικών ομάδων. Η πραγματοποίηση των “Δημιουργικών Ατελιέ” θα υποστηρίξει την υλοποίηση των projects, ενώ η ενεργοποίηση των “Μεντόρων” θα παρέχει την απαραίτητη καθοδήγηση για τη βέλτιστη εξέλιξη αυτών.

Το Kavala Crea Center εξακολουθεί να λαμβάνει αιτήσεις καλλιτεχνών που επιθυμούν να συνταιριάσουν γόνιμα τις δημιουργικές τους δυνάμεις και ιδέες και θα παραμείνουν ανοιχτές έως και το τέλος του χρόνου. Η υποβολή της αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://creacenters.gr/%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close