ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Δήμος Καβάλας: συγκροτήθηκε Ομάδα Ειδικού Σκοπού στο Τμήμα Συντήρησης Οδών, Κτιρίων και Κοινοχρήστων Χώρων

banner

                                                  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   δήμου Καβάλας

 

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας αποτελεί προσωπική δέσμευση της Δήμαρχου Καβάλας κας Δήμητρας Τσανάκα και βασική προτεραιότητα του Δήμου μας. Για την κατά το δυνατό καλύτερη αντιμετώπιση τους έχει ξεκινήσει μία στοχευμένη δράση από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, με σκοπό την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων στους δρόμους, που είτε έχουν εντοπίσει οι δημότες μας, είτε έχει εντοπίσει το ίδιο το συνεργείο μετά από ελέγχους στις γειτονιές του Δήμου Καβάλας.

Στο πλαίσιο αυτό συγκροτήθηκε Ομάδα Ειδικού σκοπού στο Τμήμα Συντήρησης Οδών, Κτιρίων και Κοινοχρήστων Χωρών, με αποκλειστικό αντικείμενο εργασίες που αφορούν ασφαλτοστρώσεις, άμεσες αποκαταστάσεις οδοστρωμάτων, φθορές ασφάλτου, επούλωση λάκκων, τομών και ρωγμών σε όλο το οδικό δίκτυο τόσο της ΔΕ Καβάλας, όσο και της ΔΕ Φιλίππων.

Επόμενος στόχος είναι η άρτια επάνδρωση και ο συντονισμός της συγκεκριμένης ομάδας, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στις ανάγκες των δημοτών μας.

Στη προσπάθεια καταγραφής των ζητημάτων συντήρησης της πόλης, μπορούν να βοηθήσουν πια όλοι οι δημότες, καθώς η δημοτική αρχή έχει μεριμνήσει ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία του δημότη με τον δήμο για θέματα καθημερινότητας. Ήδη βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία:

  • Ενιαίος πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης του πολίτη 15451
  • Εφαρμογή αναφοράς προβλημάτων «CityCare» στον νέο δικτυακό τόπο του δήμου. https://citycare.kavala.gov.gr/
  • Λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου fota@kavala.gov.gr

Με όλους τους παραπάνω τρόπους, μπορούν πια να καταγράφονται μεθοδικά και ταξινομημένα όλες οι αναγκαίες μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις συντήρησης του δήμου, έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται καταλλήλως, ολοκληρωμένα και άμεσα.

Πέραν βέβαια των έργων αυτεπιστασίας από τις υπηρεσίες του δήμου, η διοίκηση ενισχύει σημαντικά και ανεβάζει ψηλά στην ατζέντα, τις εργολαβίες καθημερινότητας για τη νέα χρονιά. Το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Καβάλας για το 2018, περιγράφει ξεκάθαρα το όραμα της διοίκησης για την καθημερινότητα του δημότη.

Ασφαλτοστρώσεις, τσιμεντοστρώσεις, συντηρήσεις κτιρίων και κοινοχρήστων χώρων, παιδικές χαρές, υποδομές αποκομιδής και διαχείρισης απορριμμάτων, έχουν απόλυτη προτεραιότητα.

Στόχος μια πόλη καλοσυντηρημένη, καθαρή, φωτεινή, λειτουργική.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close