Kouros-Prosfora
Photo-Synthesis
Συγγυρίδης Εμπορία Αυτοκινήτων

Πολιτική

Δήμος Νέστου: Δραστηριότητες δημάρχου / δημοτικής αρχής

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  (4-10/02/2019)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Την προηγούμενη βδομάδα πραγματοποιήθηκαν  νέες παρεμβάσεις  από το Δήμο στο οδικό δίκτυο  του Δήμου Νέστου και ειδικότερα  στις  Τοπικές  Κοινότητες Ποντολιβάδου  και Ζαρκαδιάς  με χαλικόστρωση  σε σημεία του  τοπικού οδικού άξονα που έχριζαν άμεσης παρέμβασης. Άσφαλτος έπεσε και σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου Χρυσούπολης, Κεραμωτής και Χρυσοχωρίου  ύστερα από τις εκτεταμένες φθορές που προκάλεσαν ο παγετός, η ρίψη αλατιού καθώς και οι διαρκείς βροχοπτώσεις.

«ΕΝΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ… ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» ΑΦΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Μια  ξεχωριστή και διδακτική  εκδήλωση  παρουσιάστηκε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου από τους Παιδικούς Σταθμούς  του Δήμου Νέστου αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους αλλά και το περιβάλλον προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι ίδιοι κυρίως και κατ΄ επέκταση οι γονείς των. Παρουσιάσθηκε το βιβλίο-παραμύθι  της Ανθής Βαφειάδη «Ένα στραγάλι πήρε τον κατήφορο… και σώζει το περιβάλλον» όπου αφηγήθηκε ξεχωριστά ο γνωστός ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός. Πλήθος κόσμου και παιδιών έδωσαν το παρόν στο Δημοτικό θέατρο όπου παρουσιάσθηκε η εκδήλωση. Τον Δήμο Νέστου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ κ. Χατζηγερακούδης και κα Αργυρέλη.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΧΘΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΕΧΡΟΚΑΜΠΟ

Ο Δήμος Νέστου, απέστειλε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, επιστολή προς την Περιφέρεια ΑΜΘ και συγκεκριμένα στο τμήμα της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος & Υποδομών με θέμα την άμεση τεχνική παρέμβαση σε παρόχθια περιοχή του Νέστου στην Τ.Κ. Κεχροκάμπου.

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ  ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε μια πολύ επιτυχημένη συναυλία για φιλανθρωπικούς σκοπούς  με τον Γρηγόρη Βαλτινό και την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσούπολης στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης. Ο Δήμος Νέστου ενίσχυσε οικονομικά τον Σύλλογο Ηπειρωτών για την διοργάνωση της εκδήλωσης. Πλήθος κόσμου παρέστη στη συναυλία μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαθεοδώρου, η Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας κα Χατουτσίδου, η Αντιπρόεδρος της ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ κα Αργυρέλη, ο Ταξίαρχος κ. Γκράνας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αντωνιάδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ναθαναηλίδης και κ. Ιωσηφίδης ο πρώην Δήμαρχος κ. Μαρινάκης, ο κ. Παπακοσμάς, ο κ. Σημιτζής καθώς και  οι ιερείς Παύλος & Τιμόθεος.

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η ΔΕΥΑΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε δικαστήριο της ΔΕΥΑΝ όπου ασκήθηκε ανακοπή εκτέλεσης κατά της διαταγής πληρωμής  (η οποία δικάστηκε  στις 6 Φεβρουαρίου και είμαστε σε αναμονή της έκδοσης της απόφασης) και αναστολή εκτέλεσης (η οποία θα δικαστεί τον Απρίλιο του 2019).

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ FRAPORT ΕΙΧΕ Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΥ

Τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο επισκέφθηκε ο Διευθυντής της Fraport κ. Δασκάλου, στο γραφείο του την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου προκειμένου να συζητήσουν για την περισυλλογή των απορριμμάτων στην περιοχή του αεροδρομίου . Στη συνάντηση παρέστη και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας  κ. Καϊντατζόπουλος.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΟΧ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΛ

Την πίτα του έκοψε ο Αθλητικός Όμιλος Χρυσούπολης την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γενικού  Λυκείου  Χρυσούπολης . Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος όπου κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο γυμναστήριο (αποδυτήρια, τουαλέτα ΑΜΕΑ, φωτισμός, παρεμβάσεις στη στέγη, αθλητικό υλικό) . Τον Δήμαρχο Νέστου συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνος.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝ

Στο γραφείο του Δημάρχου Νέστου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη  με τα στελέχη  της ΔΕΥΑΝ και τους νομικούς του Δήμου , τη Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου προκειμένου να συζητήσουν τον τρόπο που θα αντιμετωπισθεί η συνεχιζόμενη κατάσχεση των λογαριασμών.  Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Αργυράκης, ο Διευθυντής της κ. Κάλφας, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Μαυροθαλασσίτης και οι δικηγόροι κα Ανδρεάδου και κα Καγιά.

ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΥ

Στη Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Χρυσοχωρίου που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Καρυά, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου συμμετείχε ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βαλσαμίδη. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι  πρόσφατες πλημμύρες, τα πλαστικά καλύμματα  σπαραγγιών, οι αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ καθώς και τα αντιπλημμυρικά έργα.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΟΚ-ΝΕΣΤΟΥ ΣΤΟ «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»

Στο ντέρμπι της Κυριακής (10 Φεβρουαρίου) μεταξύ των αθλητικών ομάδων Καβάλας και Νέστου, βρέθηκε μεταξύ πλήθους συμπολιτών μας και  ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαθεοδώρου, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Αργυράκη και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Βαλσαμίδη.  Ο αγώνας έλαβε χώρα στο γήπεδο «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» στην Καβάλα με τελικό σκορ  0-0. Ο Δήμος Νέστου μίσθωσε δύο λεωφορεία για τη μετάβαση των φιλάθλων μας.

Από το γραφείο τύπου

ReplyReply AllForwardEdit as newΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close