ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Δημοσιεύτηκε η σύμβαση για τα διόδια στην Καβάλα….εν μέσω κορονοϊού

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
Αναρτήθηκε στην Διαύγεια την απόφαση της εταιρίας Εγνατία οδός ΑΕ η οποία ανακοινώνει την απόφαση της συνεδρίασης που μεταξύ άλλων αναφέρεται στα διόδια της Καβάλας και την σύναψη σύμβασης.

Η σύμβαση αναφέρει ότι πρέπει το έργο να έχει τελειώσει έως τις 31/12 αλλά δεν αναφέρει το ακριβές σημείο της κατασκευής των διοδίων. Αναφέρεται στην σύμβαση μεταξύ άλλων:

“Το Δ.Σ., αποφασίζει ομόφωνα, αποδεχόμενο την εισήγηση της υπηρεσίας και εγκρίνει : Τη Σύναψη της 24ης Επιμέρους Σύμβασης με τίτλο «Υπηρεσίες λειτουργίας και εξοπλισμού Σταθμού Διοδίων Καβάλας και των παρακείμενων Πλευρικών Σταθμών Διοδίων» στο πλαίσιο της Συμφωνίας Πλαίσιο «Υπηρεσίες λειτουργίας και υποστήριξης σταθμών διοδίων της Εγνατία Οδός Α.Ε.» (αρ. σύμβασης 0000/5695/Α01, με ημερομηνία έναρξης την υπογραφή της σύμβασης, με χρονική διάρκεια έως 31-12-2020 και προϋπολογισμό 999.052,98 € (χωρίς ΦΠΑ) μετά από έκπτωση (1.386.688,22 € προ έκπτωσης).

Η Υλοποίηση της Σύμβασης θα εξελίσσεται συγχρόνως με την πρόοδο κατασκευής των Σταθμών Διοδίων και η ολοκλήρωσή τους θα γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει αδικαιολόγητο χρονικό κενό από την ολοκλήρωση του σταδίου των Η/Μ έως των πλήρη λειτουργία του Σταθμού.”Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close