ΠολιτικήΠρωτοσέλιδαΣημαντικά

Δημοσκόπηση της ALCO για το ENA CHANNEL – Δείτε πίνακες και ποσοστά για το Δήμο Καβάλας

Αναδημοσίευση από  kokkinokavalas.gr

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

Πίνακες και ποσοστά για το Δήμο Καβάλας

Που υπερτερούν και που υστερούν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων

Η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση, δύο χρόνια περίπου πριν της δημοτικές εκλογές διενεργήθηκε από την ALCO για λογαριασμό του Ena Channel. Η έρευνα έγινε μεσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων, το δείγμα ήταν 500 ψηφοφόροι του Δήμου Καβάλας και ο χρόνος που πραγματοποιήθηκε ήταν από 27 Νοεμβρίου μέχρι 1 Δεκεμβρίου.

Ικανοποιημένοι οι πολίτες από τη Δημ. Τσανάκα

Στο ερώτημα «Είστε ή όχι ικανοποιημένη από το έργο και τη δράση της δημάρχου Καβάλας», το 57% των ερωτηθέντων απαντά ΝΑΙ, το 38% ΟΧΙ και ένα 5% ΔΞ/ΔΑ.

Σε επιμέρους θέματα, οι πολίτες του Δήμου Καβάλας παρουσιάζονται ικανοποιημένοι για το έργο της διοίκησης στους τομείς Καθαριότητας, Πολιτισμού/Εκδηλώσεων, Τουριστικής Ανάπτυξης, Λειτουργία Υπηρεσιών, μοιρασμένοι στους τομείς της Ενημέρωσης Δημοτών και του Αθλητισμού και δυσαρεστημένοι στον τομέα των Έργων/Ασφαλτοστρώσεων

Ένας στους δύο έχουν θετική γνώμη για τη δήμαρχο- Μεγάλα περιθώρια ο Βέρρος

Το 52% των ερωτηθέντων έχουν θετική άποψη για τη Δήμητρα Τσανάκα, 43% για τον Κωστή Σιμιτσή, ενώ 27% στον Άρη Βέρρο. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ποσοστά αρνητικών γνωμών για τον Κωστή Σιμιτσή (39%), τη Δήμητρα Τσανάκα (29%) και τον Βαγγέλη Παππά (28%).

Μεγάλη δυναμική φαίνεται να έχουν ο Άρης Βέρρος και ο Μάκης Παπαδόπουλος που συγκεντρώνουν τα μικρότερα ποσοστά αρνητικών γνωμών και τα μεγαλύτερα ποσοστά των ερωτηθέντων που δεν εξέφρασαν γνώμη γι αυτούς.

Γνωρίζει τα προβλήματα η Τσανάκα-Κρίση αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας

Ενημερωμένη για τα προβλήματα εμφανίζεται η Δήμητρα Τσανάκα σε ένα ποσοστό 61%, χωρίς όμως να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία. Μεγάλη απόκλιση στα ποσοστά του Κωστή Σιμιτσή στις επιμέρους κατηγορίες, κοντά στους πολίτες και ενημερωμένος (αναλογικά με τα ποσοστά του) ο Άρης Βέρρος.

Άλλο δήμαρχο θέλει το 46%

Άλλο δήμαρχο θέλει το 46% των ερωτηθέντων έναντι 40% που θέλει να επανεκλέγει η Δήμητρα Τσανάκα, ενώ ένα 14% δεν απάντησε στο ερώτημα.

Προηγείται η Τσανάκα-Υψηλό το ποσοστό αδιευκρίνιστης

Ξεκάθαρο το προβάδισμα της Δήμητρας Τσανάκα έναντι των συνυποψηφίων της ενώ ένα μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσει. Ένα 11% θα προτιμήσει άλλον υποψήφιο δήμαρχο, ενώ ένα 5% θα απέχει από τις εκλογές.

Πηγή: kokkinokavalas.grΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close