Κοινωνικά

Διοργάνωση εκδήλωσης με θέμα: «Εκπαιδευτική Ρομποτική με ανοιχτές τεχνολογίες»

banner

Δήμος καβάλας σε συνεργασία  με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Με αφορμή τη διοργάνωση από τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) https://robotics.ellak.gr/ του «2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση», ο Δήμος Καβάλας σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος προσκαλεί τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τους διευθυντές, δασκάλους, γονείς και μαθητές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε εκδήλωση με θέμα την «Εκπαιδευτική Ρομποτική με ανοιχτές τεχνολογίες» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στις 11:00 π.μ. στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, με κεντρικούς ομιλητές τους:

  • Καραμπατζάκη Δημήτριο, Επίκουρο Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής του ΔΙΠΑΕ και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του διαγωνισμού του ΕΕΛΛΑΚ.
  • Μωυσίδου Κατερίνα, φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής και εκπαιδεύτρια ρομποτικής με ανοιχτές τεχνολογίες.
  • Γούση Ηρακλή, μαθητή του 1ου ΓΕΛ Καβάλας για να μας μεταφέρει τις εμπειρίες του από τον 1ο διαγωνισμό και την ενασχόληση του με την εκπαιδευτική ρομποτική.

Επιπλέον, καλεί δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο της διδασκαλίας της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 (στο email michailidisge@yahoo.gr τηλέφωνο: 6936168943), ώστε να προγραμματιστεί μια σύντομη παρουσίαση της δραστηριότητάς τους στο τέλος της εκδήλωσης.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close