ΠολιτισμόςΠρωτοσέλιδα

Δωρεάν & Ελεύθερα στο Youtube η σειρά “Στα Φτερά του Α΄ Π.Π.”

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

Όσο «Μένουμε σπίτι», το κανάλι της COSMOTE TV κάνει την ποιοτική ψυχαγωγία προσβάσιμη σε όλους, φέρνοντας το πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD δωρεάν.

Η εταιρία παραγωγής Gullwing σε συνεργασία με την COSMOTE TV προσφέρει δωρεάν στους φίλους της ιστορίας και της αεροπορίας (σε όσους δεν είχαν την δυνατότητα ή την ευκαιρία να παρακολουθήσουν) την θέαση των επεισοδίων των ιστορικών ντοκιμαντέρ.

Στο πλαίσιο αυτό θα μεταδοθούν  τα 5 επεισόδια της σειράς ιστορικών ντοκιμαντέρ “Στα Φτερά του Α΄ Π.Π.” από το κανάλι στο Youtube Μένουμε σπίτι με COSMOTE HISTORY HD  από Παρασκευή 24, έως Τρίτη  28 Απριλίου ώρα 18:00, κάθε μέρα την ίδια ώρα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι, από τα πρώτα στοιχεία, η εν λόγω παραγωγή έτυχε μεγάλης αποδοχής και τηλεθέασης από το κοινό.

Τέλος επισημαίνεται ότι πέραν του εμπλουτισμού και της ανάδειξης της Παγκόσμιας Ιστορίας και του πλούτου της γεωγραφίας της περιοχής μας (για μια μεγάλη έκταση μεταξύ Δράμας, Καβάλας, Θάσου, Νέστου, Χρυσούπολης, Ξάνθης, Λήμνου κ.α) το έργο αυτό, θα μπορούσε να αποτελέσει πολύ ισχυρό εργαλείο προβολής σε υπερ – τοπικό επίπεδο, για τον κάθε σημαντικό συντελεστή και παράγοντα (πρόσωπο ή και φορέα) που σχετίζεται με το έργο της ανάδειξης και ανάπτυξης του Πολιτιστικού , Ιστορικού και Τουριστικού πλούτου προσφέροντας προστιθέμενη αξία στο  “όνομα” ( brand ) της περιοχής μας.
Για τον λόγο αυτό ξεκινάμε καμπάνια ενημέρωσης των αρμοδίων φορέων που έχουν σχέση με την τουριστική προβολή και προώθηση.
Επίσης ενημέρωση για το κοινό θα γίνεται σε τακτική βάση από την σελίδα της παραγωγής στο FB: https://www.facebook.com/wingsofgreatwar/ με δημοσίευση αποσπασμάτων video από την σειρά ντοκιμαντέρ.

Αντί συνημμένων σας παρέχουμε φωτογραφίες από τους χάρτες που χρησιμοποιήθηκαν στην παραγωγή, που αφορούν την αεροπορική αρένα των προαναφερόμενων περιοχών, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://mab.to/wHZCDgeUCΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close