ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Έγινε η οριστική παραλαβή του έργου της Ανάπλασης Κρηνίδων

banner

 

 

Ψηφίστηκε η οριστική παραλαβή του έργου της ανάπλασης Κρηνίδων. Το θέμα ήρθε προς ψήφιση στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, λίγες ημέρες μετά τις εργασίες αποκατάστασης που έγιναν στο λιθόστρωτο δρόμο στο κέντρο των Κρηνίδων.

 

Ο Νίκος Ξανθόπουλος ρώτησε εάν έχουν τακτοποιηθεί όλα τα προβλήματα που υπήρξαν, αναφερόμενος και στα θέματα του αυτόματου ποτίσματος.

Η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Καβάλας, Ευαγγελία Δρακονάκη απάντησε λέγοντας:

«Εφαρμόστηκε και παρελήφθη ότι προβλεπόταν στη μελέτη. Αν τυχούσες αστοχίες της μελέτης στην εφαρμογή τους δημιουργούνε προβλήματα δεν αφορά την παραλαβή του έργου. Ότι μελετήθηκε, ότι δημοπρατήθηκε, υλοποιήθηκε από τον εργολάβο, ειδικά μετά τις επεμβάσεις που έκανε στο οδόστρωμα, με την μοναδική παρατήρηση που βλέπετε στο πρωτόκολλο παραλαβής και αφορά μία τομή.»

Ο Μάκης Παπαδόπουλος ρώτησε εάν υπάρχουν εκκρεμότητες στο έργο ή τροποποιήσεις, επισημαίνοντας ότι υπήρξαν πολλές καταγγελίες και διαμαρτυρίες από την κοινωνία των Κρηνίδων .

Η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Καβάλας απάντησε λέγοντας «ότι το δημοτικό συμβούλιο καλείται να ψηφίσει για την παραλαβή του έργου, του τεχνικού έργου το οποίο παρέλαβε και η τριμερής επιτροπή παραλαβής με ορισμένες παρατηρήσεις για μία τομή που έγινε και αφορά το κατασκευαστικό κομμάτι του έργου. Το κατασκευαστικό κομμάτι υλοποιήθηκε σύμφωνα με τη μελέτη  και εφαρμόστηκε από τον εργολάβο, είπε κλείνοντας η κα Δρακονάκη.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος επανέλαβε ότι υπήρξαν προβλήματα στο ποτιστικό σύστημα και κάλεσε τη διοίκηση ν’ απαντήσει διότι ο ίδιος δέχτηκε πολλές καταγγελίες και θέλει συγκεκριμένες απαντήσεις.

«Ο εργολάβος το έκανε σύμφωνα με τη μελέτη; Και γιατί δεν δουλεύανε τα ποτιστικά;» ρώτησε ο Νίκος Ξανθόπουλος ο οποίος και αρνήθηκε να ψηφίσει την παραλαβή. Το ίδιο αρνητικός στην παραλαβή ήταν και ο Μάκης Παπαδόπουλος.

 

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close