ΑθλητικάΠρωτοσέλιδαΣημαντικά

Εγκρίθηκε η νέα ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965

banner
Με σημερινή απόφαση του αρμόδιου τμήματος του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων παρέχεται άδεια σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της νέα ΠΑΕ που αφορά τον ΑΟΚ. Ικανοποιούνται με αυτόν τον τρόπο αιτήματα του συλλόγου που κατατέθηκαν στο υπουργείο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Μεταξύ άλλων η απόφαση του υπουργείου αναφέρει τα ακόλουθα:

  1. Εγκρίνεται η σύσταση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Αθλητικός Όμιλος Καβάλα 1965 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο « A.O KΑΒΑΛΑ 1965 Π.Α.Ε.»
  2. Εγκρίνεται το καταστατικό της εταιρείας όπως αυτό καταρτίστηκε με την υπ’ αριθμ. 208/26.06.2019 Συμβολαιογραφική Πράξη της Συμβολαιογράφου Καβάλας Έλλη Πετρίδου του Κωνσταντίνου, και διορθώθηκε με την υπ’ αριθμ. 190/23.07.2019 διορθωτική – συμπληρωματική πράξη της Συμβολαιογράφου Αθηνών Αικατερίνης Σπυριδάκη του Κωνσταντίνου, αποτελούμενο από σαρανταπέντε (45) άρθρα.
  3. Η παρούσα απόφαση να καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.Μ.Η.) και η ανακοίνωση καταχώρησης να δημοσιευθεί στο διαδικτυακό του τόπο.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close