ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας- Δείτε τα θέματα

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές
Η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει «δια περιφοράς» με αποστολή e-mail στη Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 07/08/2023 και από ώρα 09:00 έως και ώρα 12:00 μ.μ., με τα παρακάτω θέματα:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1.Έγκριση του κατεπείγοντος της συνεδρίασης.

2.ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: Εισήγηση για έγκριση υποβολής άδειας εργασιών μικρής κλίμακας με αντικείμενο την κοπή δέντρων στα πλαίσια του έργου «Ανάπλαση της πλατείας Νεαπόλεως στην περιοχή των Ποταμουδίων Δήμου Καβάλας».

3.Έγκριση χορήγησης τρίτης παράτασης και 1ης οριακής προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Δημιουργία υποδομών για την εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων».

Το κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται για το 1ο θέμα στην άμεση υποβολής άδειας εργασιών μικρής κλίμακας με αντικείμενο την κοπή δέντρων στα πλαίσια του έργου «Ανάπλαση της πλατείας Νεαπόλεως στην περιοχή των Ποταμουδίων Δήμου Καβάλας», ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η υλοποίηση του έργου, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Για το 2ο θέμα στο ότι εκ παραδρομής δεν συμπεριλήφθηκε σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα το πέρας της αρχικής ημερομηνίας ολοκλήρωσης του έργου.

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close