Επαγγελματικός ΟδηγόςΙατροί - Ιατρικά εργαστήρια

ΕΛΕΝΑ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

 MRCOphth - ΚΑΒΑΛΑ

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

Ειδίκευση & Μετεκπαίδευση στη Μ. Βρετανία

Μέλος Βασιλικού Κολεγίου Οφθαλμιάτρων Λονδίνου

Η χειρουργός οφθαλμίατρος Έλενα Τσεσμετζόγλου διατηρεί το ιατρείο της στην Καβάλα από τον Οκτώβριο του 2010. Μετά από εκπαίδευση 15 χρόνων στο εξωτερικό, επέστρεψε στην Ελλάδα για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη γενέτειρα πόλη της.Με ανώτατες σπουδές, χειρουργική και παθολογική εμπειρία και ολοκληρωμένη ειδικότητα στη Μεγάλη Βρετανία, η οφθαλμίατρος μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία παθήσεις του οφθαλμού, όπως ο καταρράκτης, η εκφύλιση ωχράς, η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, το γλαύκωμα κ.ά. Επιπλέον, έχει εξειδικευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Norwich του Ηνωμένου Βασιλείου στην παθολογία του Αμφιβληστροειδούς (Medical Retina).

Με επαγγελματική συνέπεια και γνώμονα το σεβασμό στον άνθρωπο, προσεγγίζει τον κάθε ασθενή ξεχωριστά. Χάρη στον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει το ιατρείο της στην Καβάλα, είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου οφθαλμολογικές υπηρεσίες.

Είναι μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Οφθαλμιάτρων του Λονδίνου, στο όποιο έγινε αποδεκτή μετά από σειρά επιτυχών εξετάσεων (MRCOphth).

 

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Στο ιατρείο πραγματοποιούνται οι ακόλουθες οφθαλμολογικές εξετάσεις:
  • Διαθλαστικός Έλεγχος – Έλεγχος όρασης και μέτρηση μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού και πρεσβυωπίας, σκιασκοπία μετά από κυκλοπληγία για τα παιδιά, τεστ στερεοσκοπίας Lang για έλεγχο αμβλυωπίας (τεμπέλικο μάτι), κερατομετρία
  • Έλεγχος και εφαρμογή φακών επαφής
  • Ορθοπτική μελέτη – Περιπτώσεις στραβισμού παίδων και διπλωπίας ενηλίκων
  • Έλεγχος Χρωματικής Αντίληψης (Ishihara Test για δυσχρω-αχρωματοψία)
  • Σχισμοειδή Λυχνία – Λεπτομερής εξέταση με μικροσκόπιο του οφθαλμού και των βλεφάρων και με την Ελβετική Λυχνία Haag – Streigt – Εκτίμηση Δακρυϊκής Στοιβάδας (Schirmer test, BUT)
  • Βυθοσκόπηση με άμεσο και έμμεσο οφθαλμοσκόπιο – Μελέτη του βυθού (πίσω μέρος του ματιού – οπτικό νεύρο, ωχρά κηλίδα, υαλοειδές σώμα, αμφιβληστροειδής)

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλενα Τσεσμετζόγλου
Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Ελευθερίου Βενιζέλου 26 (πρώην Πανόραμα)
Τ.Κ. 65302, Καβάλα
Τηλ.: 2511 101 418  I  Κιν.: 6973 009 737
E-mail: t.eleni@doctors.net.uk

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close