ΟικονομίαΠρωτοσέλιδα

Ενημέρωση μελισσοκόμων από το Κέντρο Μελισσοκομίας Καβάλας – Θάσου

banner

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Μελισσοκομίας ΚΑΒΑΛΑΣ – ΘΑΣΟΥ ενημερώνει τους μελισσοκόμους του Ν. Καβάλας ότι  μπορούν να αιτηθούν την ένταξή τους στις δράσεις «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Βελτίωσης της Παραγωγής και Εμπορίας Μελιού έτους 2020.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από:

 1. Ταυτότητα
 2. Ευκρινές Φωτοαντίγραφο θεωρημένου Μελισσοκομικού Βιβλιαρίου, (το φωτοαντίγραφο πρέπει να περιλαμβάνει τη σελίδα 2, τη σελίδα 3 και τη σελίδα με την τελευταία θεώρηση).
 3. Φωτοαντίγραφο της αίτησης-δήλωσης κυψελών διαχείμασης (την παραλαμβάνετε από την ΔΑΟΚ έως 31/12/2019).
 4. Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του τραπεζικού λογαριασμού.
 5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 (την παραλαμβάνετε από το ΚΜ).
 6. Πρωτότυπα μηχανογραφημένα παραστατικά αγοράς κυψελών έως 20/05/2020 συνοδευόμενα από τις αντίστοιχες εξοφλητικές αποδείξεις και τα καταθετήρια τραπεζών.
 7. Βεβαίωση εγγραφής στο ΜΑΕΕ ως επαγγελματίας αγρότης.(Μόνο για τις μετακινήσεις)
 8. Φωτοαντίγραφο πρόσφατου εκκαθαριστικό σημείωμα.(Μόνο για τις μετακινήσεις)
 9. Φωτοαντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του ΦΙΧ μελ/κού αυτοκινήτου.(Μόνο για τις μετακινήσεις)
 10. Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου ΟΓΑ και τη σελίδα θεώρησης ότι είναι σε ισχύ. (Μόνο για συνταξιούχους ΟΓΑ).
 11. Δελτία αποστολής των μετακινήσεων, αποκόμματα διοδίων ή εισιτήρια πλοίου συνοδευόμενα από σχετικές αποδείξεις λιανικής πώλησης έως 20/06/2020.(Μόνο για τις μετακινήσεις)

Σημείωση: Η Υποβολή της αίτησης θα γίνετε δεκτή έως 14/05/2020 αφού υποβληθεί αυτοπροσώπως ή να αποσταλεί σε σκαναρισμένο αντίγραφο.     

Η δράση των μετακινήσεων αναφέρεται μόνο σε επαγγελματίες μελισσοκόμους(έχοντας >110 μελίσσια με ελάχιστη ακαθάριστη αξία της συνολικής οικογενειακής γεωργικής παραγωγής 5.000€) και σε συνταξιούχους του ΟΓΑ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Κέντρου Μελισσοκομίας ΚΑΒΑΛΑΣ – ΘΑΣΟΥ 25930 58290.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close