ΟικονομίαΣημαντικά

Envolve – Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα, 26 Απριλίου 2018

banner

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network σε συνεργασία με την Ελληνική ομάδα του Envolve Entrepreneurship ΑΜΚΕ (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ΑΜΚΕ) σας ενημερώνει για την διοργάνωση της εκδήλωσης

Envolve- Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα την Πέμπτη 26 Απριλίου

και ώρα 14:00-16:00.

Ο οργανισμός, Envolve Entrepreneurship ΑΜΚΕ (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ΑΜΚΕ), είναι μια πρωτοβουλία για τη στήριξη και ανάδειξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας που ιδρύθηκε το 2012, ενώ στο πλαίσιο προώθησης της τοπικής επιχειρηματικότητας, καθώς και προβολής και ενημέρωσης για το πρόγραμμα επιχειρηματικής βράβευσης Envolve Award Greece, διοργανώνει μία σειρά επισκέψεων σε 13 πόλεις της Ελλάδας. Με την κατάθεση των αιτήσεων για το Envolve Award Greece 2018 να έχει ήδη ξεκινήσει, το Envolve αναζητά άτομα που έχουν νέες επιχειρηματικές ιδέες ή ενδιαφέρονται να εξελίξουν την επιχείρησή τους. Αυτές οι επιχειρήσεις ενδέχεται είτε να πληρούν τις προϋποθέσεις για κάποιο βραβείο είτε να μπορούν να επωφεληθούν από την παροχή επιχειρηματικής εκπαίδευσης και πόρων.

Ο οργανισμός στρέφει το ενδιαφέρον του και κατ’ επέκταση επιβραβεύει εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών κλάδων. Τα τέσσερα κριτήρια του διαγωνισμού είναι η καινοτομία, η δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, η οικονομική σύνεση και η βιωσιμότητα. Έως σήμερα, έχει προσφερθεί συνολική χρηματοδότηση ύψους € 4.775.000 σε 19 νικητές συνολικά. Οι νικητές έχουν συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία δημιουργώντας περισσότερες από 1.500 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας, με επενδύσεις σχετιζόμενες με τις επιχειρήσεις τους, το ύψος των οποίων ξεπερνά τα € 20.500.000, ενώ η αποτίμησή τους σήμερα υπερβαίνει τα  €55.000.000. Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν σε ενδιαφερόμενους οι ευκαιρίες που δίνονται μέσα από το Envolve Entrepreneurship, καθώς επίσης και άλλες τοπικές δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας που λαμβάνουν χώρα στην πόλη της Καβάλας. Μετά τις παρουσιάσεις, θα ακολουθήσει μία ανοιχτή συζήτηση με ερωτήσεις από το κοινό.

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

 

Οι εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Καβάλας, Ομονοίας 50 Καβάλα, δεύτερος όροφος, την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 και ώρες 14:00-16:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στα τηλέφωνα 2510 222212 κα. Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) ή κα. Δέσποινα Παρασύρη (εσωτ. 11) και στο email info@chamberofkavala.gr

 

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close