ΑθλητικάΣημαντικά

EOΚ «Όλες οι αποφάσεις περί διακοπής αθλητικών διοργανώσεων είναι τελεσίδικες από την Πολιτεία»

banner

Νέα ανακοίνωση ώστε να ξεκαθαρίσει την θέση της προς τους αθλητές και τους συλλόγους εξέδωσε η ΕΟΚ για το θέμα της διακοπής των πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ ξεκαθαρίζει εκ νέου, πως η Ομοσπονδία θα ακολουθήσει πιστά όλες τις συστάσεις της Πολιτείας και πως εκείνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το πότε θα επιτραπεί και πάλι η επανέναρξη των λοιπών πρωταθλημάτων, πλην της Basket League που συνεχίζει κανονικά.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΚ

«Η κατευθυνόμενη και συνεχιζόμενη προσπάθεια εμπλοκής της ΕΟΚ στις αποφάσεις διακοπής αθλητικών διοργανώσεων, πάντα εκπορευόμενη από τις ίδιες πηγές, μας αναγκάζει να επανέλθουμε στο θέμα.

Όλες οι αποφάσεις περί διακοπής ή συνέχισης συγκεκριμένων αθλητικών διοργανώσεων είναι τελεσίδικες από την Πολιτεία κατόπιν των εισιηγήσεων των αρμόδιων υγειονομικών επιτροπών.

Η ΕΟΚ ουδέποτε ρωτήθηκε για κάτι, ήταν υποχρεωμένη να υπακούσει και αυτό έπραξε. Το ίδιο θα συνεχίσει και να κάνει όποτε της μεταφερθεί εντολή για κάτι διαφορετικό. Με σαφείς όρους επανέναρξης και ανάληψης ευθυνών από τον κάθε εμπλεκόμενο για την τήρηση των πρωτοκόλλων.

Ο εκπρόσωπος της Πολιτείας αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, πολύ συχνά εκφράζει δημόσια την ελπίδα του για σταδιακή επανέναρξη, τονίζοντας όμως ότι αυτό για την ώρα απαγορεύεται ρητά.

Εμείς αναμένουμε, πάντα με την ελπίδα ότι σύντομα θα υπάρξει αυτή η δυνατότητα και με απόλυτη ετοιμότητα για άμεση επανέναρξη. Τα λοιπά είναι εκ του πονηρού, δείχνουν προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών ή, πλήρη αδυναμία κατανόησης απλών εννοιών  στην ελληνική γλώσσα.»Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close