Κοινωνικά

Επιμελητήριο Καβάλας: Συνάντηση με το Δ.Σ. του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας»

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κος Μάρκος Δέμπας συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 με τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγαπητό και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ώστε να ενημερωθεί αναλυτικά για το σημαντικό έργο του Σωματείου και να συζητήσει σημαντικά κοινωνικά ζητήματα παιδικής προστασίας και υποστήριξης νεαρών ενηλίκων, που βρίσκονται στο στάδιο μετάβασης από το «Ίδρυμα» στην κοινωνία, χωρίς κάποιο ουσιαστικό «στήριγμα».

Το Σωματείο είναι ΝΠΙΔ και έχει πιστοποιηθεί ως Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και τα μέλη του αριθμούν περί τους 140 πολίτες της Καβάλας.

Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν η υποστήριξη των ανέργων νέων που αποχώρησαν από το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού (πρώην  Παιδόπολη), η συνεργασία των δύο φορέων και η ανάπτυξη του προγράμματος «Υποστηριζόμενη Διαβίωση για νέες/-ους ενήλικες που αποχωρούν από τα Παραρτήματα Προστασίας Παιδιού και η ένταξη τους στην Κοινωνία» το οποίο υλοποιείται από το Σωματείο εδώ και ένα χρόνο για δέκα νέους. Επίσης, συζητήθηκε η προοπτική συνδιοργάνωσης συνεδρίου ή ημερίδας για την παρουσίαση των δράσεων του Σωματείου.

 

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

 

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close