ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Επίσημη ανακοίνωση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για πρόωρη ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων

banner

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την ανακοίνωση την ΕΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα, η ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα πως τα περιφερειακά πρωταθλήματα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ολοκληρώνονται πρόωρα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. , σε τηλεφωνική συνεδρίαση όλων των μελών του ,την Παρασκευή 08/05/2020, αποφάσισε την οριστική διακοπή όλων των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 της Ένωσής μας.

Το  Δ.Σ. της  Ένωσης , σε  νέα συνεδρίασή του και μετά από τις αποφάσεις τόσο του Υφυπουργού Αθλητισμού , όσο και της Αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής για τον Covid 19 και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης , θα επιληφθεί για την τελική κατάταξη των ομάδων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.»

Όσον αφορά τις Καβαλιώτικες ομάδες, ο Αστέρας Καβάλας τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου με 17 νίκες-4 ήττες, ο Ηρακλής Καβάλας τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 9 νίκες-13 ήττες, το Παγγαίο τερμάτισε στην 8η θέση με 9 νίκες-12 ήττες και ο Α.Ο Καβάλα στην 9η θέση με 8 νίκες-13 ήττες.

Στον Β’ Όμιλο του πρωταθλήματος, η Αγία Βαρβάρα τερμάτισε στην 3η θέση με 12 νίκες-6 ήττες.

Όσον αφορά το γυναικείο πρωτάθλημα, οι Πάνθηρες Καβάλας κατέκτησαν την κορυφή με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ στην 2η θέση ήταν ο Αστέρας Καβάλας με 3 νίκες-1 ήττα.