ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Επιστολή Μουριάδη για το κατάστημα της Πειραιώς στις Κρηνίδες

banner
Παρακάτω η επιστολή που έστειλε ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θόδωρος Μουριάδης για το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες:

“Αξιότιμε κ. Διευθυντά,

Η προσφάτως ανακοινωθείσα απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς ότι θα προβεί στην αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος της στις Κρηνίδες από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, προκάλεσε, όπως αντιλαμβάνεστε, την έντονη απαρέσκεια σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας και του συνόλου των παραγωγικών φορέων της Καβάλας.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που επιτείνει το πρόβλημα της άμεσης πρόσβασης στο τραπεζικό σύστημα όσων αδυνατούν να αφομοιώσουν τους νέους κανόνες ηλεκτρονικών συναλλαγών και προκαλεί ρήγματα στην εξαιρετική επικοινωνία που διατηρούν επί σειρά ετών οι ιδιοκτήτες γεωργικών εκτάσεων και κτηνοτροφικών μονάδων στη δημοτική ενότητα Φιλίππων με τα στελέχη της εταιρίας σας.

Εξίσου σημαντική για την πιθανή ανάκληση του δρομολογημένου σχεδιασμού σας, θεωρείται και η τουριστική κίνηση στην ευρύτερη περιοχή, καθώς τόσο ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων, ο οποίος εντάχθηκε το 2016 στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ, όσο και τα Λασπόλουτρα Κρηνίδων, έχουν αυξήσει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια τον αριθμό των επισκεπτών του δήμου μας, δημιουργώντας ισχυρότερες προοπτικές πολλαπλασιασμού σχέσεων και συναλλαγών για την Τράπεζα Πειραιώς.

Δεν πρέπει να διαλάθει της προσοχής σας, επίσης, ότι η συρρίκνωση του αριθμού των λειτουργούντων υποκαταστημάτων του  τραπεζικού σας ομίλου, διασαλεύει, συν τοις άλλοις, την άριστη εξυπηρέτηση που απολαμβάνουν υπό τις υπάρχουσες συνθήκες οι κάτοικοι των γειτονικών δημοτικών διαμερισμάτων, με αποτέλεσμα να αμφισβητείται πλέον το πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που έτυχε έντονης επιδοκιμασίας από την πλειοψηφία των πολιτών κατά τη διάρκεια της παρουσίας σας στα διοικητικά της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

κ. Διευθυντά,

Ο δήμος Καβάλας, αντιλαμβανόμενος τις υποχρεώσεις σας, οι οποίες συνδέονται άμεσα με τις μνημονιακές δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα μας και θέλοντας εμπράκτως να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια στήριξης της προσπάθειας που καταβάλετε προκειμένου να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, αποφάσισε να διατηρήσει μέρος των χρημάτων του στην εταιρία σας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, σας παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφαση σας και να συμβάλετε με όλες σας τις δυνάμεις στη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες.”Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close