ΟικονομίαΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Επιστολή προέδρων:
« Να πετύχουμε την παραμονή της αεροπορικής σχολής Egnatia Aviation στον τόπο μας»

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

Με επιστολή που υπογράφεται από δύο προέδρους τοπικών συμβουλίων Καβάλας (Αμυγδαλεώνα και Πολύστυλο), ζητείται η συμμετοχή όλων των αρμοδίων προκειμένου να ολοκληρωθεί η επένδυση και μεταφορά της αεροπορικής σχολής Egnatia Aviation στο αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

 

” Τον τελευταίο καιρό ακούγονται πράγματα και γεγονότα είτε δια του ηλεκτρονικού τύπου , είτε δια δημοσιευμάτων που έχουν σχέση με το καμάρι μας ουσιαστικά που είναι η Egnatia Aviation  , μία καταξιωμένη αεροπορική εταιρεία με εκπληκτικές δυνατότητες ως φυτώριο επαγγελματιών και ερασιτεχνών πιλότων  , όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και οικουμενικά  . Μας διακατέχει μέχρι στιγμής ένα πλέγμα ενοχής  , διότι η Καβάλα και η περιοχή της καρπούνται τεράστια οικονομικά και πολιτιστικά οφέλη  , καθότι στα πέρατα της γης είναι γνωστή η ύπαρξη και η προσφορά της λαμπρής αυτής σχολής  .

Η αγορά της Καβάλας τονώνεται υπέρ δεόντως από την παρουσία της  , και όμως δεν έτυχε της τρέχουσας υποστήριξης από τους παράγοντες της Καβάλας  . Δυστυχώς η σχολή υπομένει τις φοβερές πιέσεις της Fraport  ,  η οποία δεν την αφήνει να αναπνεύσει ζητώντας υπέρογκα ποσά εντός του κατοχικού αεροδρομίου της Χρυσούπολης και μη επιτρέποντας την μεταφορά της στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα το οποίο παραμένει νεκρό  , κι αναγκάζεται προς μερική αποδημία και δη προς δυτικά σε αεροδρόμιο της Δυτικής Μακεδονίας  .

Εμείς ως εκπρόσωποι των κατοικούντων γύρω από το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα προτιθέμεθα με τις μικρές μας δυνάμεις να υψώσουμε το ανάστημά μας και την φωνή μας για την παραμονή και επέκταση της Σχολής αυτής στο δικό μας τόπο  , στο δικό μας αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα και στεντόρειά τη φωνή να αφυπνίσουμε όλους τους φορείς της πόλης  , από ταγούς αυτής  : όπως Βουλευτές  , Περιφερειάρχες  , Αντιπεριφερειάρχες  , και Δημάρχους  , Εμπορικούς Συλλόγους  , Προέδρους Επιμελητηρίων  , Σωματεία Ταξί και Λεωφορείων  , Δικηγορικούς Συλλόγους  . Διότι είναι κρίμα  , λυπηρό και καταστροφικό όταν οι επενδυτές σαν τους Λυμπεράκη  – Ζωγραφάκη  , οι οποίοι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα διαφημίζουν την Καβάλα με την εταιρεία τους και τις φυσικές καλλονές της  , αναγκάζονται με πίκρα και απογοήτευση να στρέψουν αλλού το βλέμμα και τα χέρια  .

Καιρός η δική μας ενέργεια να αφυπνίσει όλους τους παραπάνω φορείς και όλοι μαζί σαν μία γροθιά  , με θέληση ισχυρά και γνωστοποίηση του θέματος προς κάθε κατεύθυνση να πετύχουμε την παραμονή της σχολής στον τόπο μας , τη μεταφορά της στον Αμυγδαλεωνα και την περαιτέρω πρόοδο της Σχολής για λόγους που και τον τόπο μας ωφελούν και την ιστορία του μεταδίδει και το όνομα του λαμπρύνουν  .

 

Οι Πρόεδροι  :

Δημοτικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα

ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τοπικής Κοινότητας Πολυστύλου  -Δάτου

ΣΑΛΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close