BlogΚοινωνικά

Ετοιμάζεται η Γιορτή του Μυδιού στην Καβάλα από την Λέσχη Αρχιμαγείρων

Το KOUZINA 2019 μεταφέρεται στην τιμώμενη ελληνική πόλη, την Καβάλα, και ομάδα των chef της Λέσχης Ελληνικής Γαστρονομίας στις 22 Μαΐου παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, βασισμένα στην πλούσια μυδοπαραγωγή της Ολυμπιάδας. Χρώματα και μυρωδιές από βότανα του Αριστοτελικού Όρους μπλέκονται με το ιώδιο της καβαλιώτικης θάλασσας, ενώ πικάντικα μπαχαρικά, αρνιώτικη μουντοβίνα και αγνό ελαιόλαδο απογειώνουν τη γεύση των διάσημων πλέον μυδιών, που αποτελούν γαστρονομικό brand name του ιστορικού οικισμού.



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close