Πολιτική

Ευχαριστίες της δημάρχου Καβάλας για το πρόγραμμα δωρεάν μαζικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ δήμου Καβάλας

Η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί με τόσο μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν μαζικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων του Δήμου Καβάλας, το διήμερο 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2018, κατά τη διάρκεια του οποίου στειρώθηκαν 64 αδέσποτα σκυλιά και συγκεκριμένα:

  • Τα μέλη της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων (ΕΔΚΕ) που για δεύτερη φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη στο αίτημα των υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας για συνεργασία και υποστήριξη στη συγκεκριμένη δράση.
  • Τους κτηνιάτρους του Δήμου Καβάλας που συναίνεσαν για την πραγματοποίηση των δωρεάν στειρώσεων, βάζοντας πάνω από όλα το καλό των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και σε προέκταση το καλό του Δήμου μας.
  • Τον κτηνίατρο Μαντούδη Δημήτριο για την ανιδιοτελή προσφορά τόσο της δωρεάν παραχώρησης του χώρου, όσο και για την δωρεάν επιστημονική του συμμετοχή.
  • Τον κτηνίατρο Ευστάθιο Συμεωνίδη για την πολύτιμη επιστημονική του συμμετοχή.
  • Τα Αρτοποιία Βουδούρη και την εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ για τις γενναιόδωρες χορηγίες τους.
  • Τα στελέχη των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας για τον ζήλο που επέδειξαν για ακόμη μία φορά.
  • Το Δημοτικό Σύμβουλο Ζήση Μπόνια, Εντεταλμένο Σύμβουλο για την εποπτεία, το συντονισμό και τον έλεγχο  του προγράμματος αντιμετώπισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Καβάλας, που με τόση υπομονή και αγάπη καθημερινά αγωνίζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη δράση αγκαλιάστηκε από όλη την τοπική κοινωνία, ενώ αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά ότι η συνεργασία, το συλλογικό πνεύμα και η θετική ενέργεια αποτελούν φερέγγυα επιτυχίας και αποτελεσματικότητας.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close