ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Γ. Βρούτσης: Δεν έχει υποβληθεί καμία αίτηση χρηματοδότησης έργων για το «Ανθή Καραγιάννη»

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Άμεση ήταν η απάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση στο ερώτημα του ανεξάρτητου Βουλευτή Λάρισας, Κώστα Φλώρου για την ανάγκη αναβάθμισης του “Ανθή Καραγιάννη”, όπου έκανε λόγο για την μη ύπαρξη κάποιας αίτησης χρηματοδότησης για το στάδιο από πλευράς του Δήμου Καβάλας.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Κ. ΒΡΟΥΤΣΗ
«Σε απάντηση της ανωτέρω σχετικής Ερώτησης, σας ενημερώνουμε ότι εφόσον το γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» του Δήμου Καβάλας που αναφέρεστε, δεν περιλαμβάνεται στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) που σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 53 (ΦΕΚ 53/Α΄/18.03.1998) εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), η αρμοδιότητα για την εύρυθμη λειτουργία, τη συντήρηση και την αναβάθμισή τους ανήκει στον Δήμο Καβάλας.
Στην Υπηρεσία μας δεν έχει υποβληθεί κάποιο αίτημα χρηματοδότησης μέσω Προγραμματικής Σύμβασης που να αφορά στην αποκατάσταση και τη συντήρηση των υποδομών των εν λόγω εγκαταστάσεων.
Προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα χρηματοδότησής τους από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (Ε.Π.Α.) του «ΤΠΑ ΥΠΠΟΑ Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2021-2025», θα πρέπει ο Δήμος Καβάλας να υποβάλλει σχετικό αίτημα που να συνοδεύεται από οριστική μελέτη».
Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close