ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Για ποιο λόγο δεν έκλεισε η λαϊκή αγορά Καβάλας…

banner

 

Έκπληξη προξένησε σε πολλούς η λειτουργία της λαϊκής αγοράς στην Καβάλα, σήμερα Σάββατο 14 Μαρτίου, από τη στιγμή μάλιστα που αρκετές λαϊκές αγορές γειτονικών νομών, αποφάσισαν την αναστολή λειτουργίας τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στη διοίκηση του δήμου Καβάλας οι αποφάσεις παίρνονται κατόπιν των οδηγιών και των αποφάσεων από το υπουργείο Υγείας αλλά και μετά από συνεννόηση με  το νομίατρο Καβάλας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις οδηγίες του υπουργείου, ανοιχτά παραμένουν τα σούπερ μάρκετ ενώ δεν υπάρχει καμία απόφαση για παύση λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Η διοίκηση του δήμου Καβάλας έθεσε την ερώτηση για τη λαϊκή αγορά Καβάλας προς το νομίατρο Καβάλας ο οποίος δεν τάχθηκε υπέρ της αναστολής λειτουργίας της Λαϊκής αγοράς, από τη στιγμή που δεν υπάρχει οδηγία από το υπουργείο και από τη στιγμή που λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας.

Σύμφωνα με όσα μάθαμε από μέλος της διοίκησης του δήμου Καβάλας, οι αποφάσεις του δήμου Καβάλας αναφορικά με τα μέτρα προστασίας λαμβάνονται αυστηρά υπό τις οδηγίες του υπουργείου αλλά και με τις κατευθύνσεις των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως αυτή του νομιάτρου.

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close