ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Η ανεξάρτητη δράση του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ συνεχίζεται

banner

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου συγκλήθηκε το Πολιτικό Συμβούλιο της παράταξης Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, όπου συζητήθηκε μία ολοκληρωμένη αποτίμηση της πορείας των θεμάτων του Δήμου Καβάλας από την έναρξη της θητείας της νέας διοίκησης του Δήμου μέχρι σήμερα.

Το Πολιτικό Συμβούλιο αξιολόγησε ότι:

– το πρώτο πεντάμηνο δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αισιοδοξία. Η νέα Δημοτική Αρχή συνεχίζει τις ίδιες λανθασμένες πολιτικές της προηγούμενης διοίκησης και δεν έχει εκπονήσει κανέναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των μικρών και των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου. Το μέχρι τώρα αποτέλεσμα είναι κατώτερο των προσδοκιών των δημοτών.

– η διοίκηση του Δήμου “έχει κλείσει την πόρτα” των συνεργασιών με τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου (παρόλο που είναι μειοψηφία). Ο ίδιος ο Δήμαρχος Καβάλας έχει επιλέξει “τον αδιέξοδο δρόμο” της σύγκρουσης, της αντιπαράθεσης, ακόμη και της υπονόμευσης του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου ως κυρίαρχου οργάνου λήψης των αποφάσεων στον Δήμο Καβάλας.

Στο γενικότερο αυτό πλαίσιο, έγινε επανεκτίμηση της σχέσης της παράταξης Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ με τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Κουνάκο και συμφωνήθηκε από κοινού η ανεξαρτητοποίησή του από τη δημοτική ομάδα του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Εμείς συνεχίζουμε τη δράση μας στη βάση του ανεξάρτητου χαρακτήρα της παράταξής μας και των προγραμματικών μας θέσεων, με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών και την προώθηση των μεγάλων έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος μας.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close