ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Η ΠΕ Καβάλας χρηματοδοτεί την διάνοιξη στομίων των λιμνοθαλασσών Ν. Καβάλας

banner

Σήμερα 3 Μαρτίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες και τον Πρόεδρο του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Λιμνοθαλασσών Κεραμωτής Σταύρο Αρβανιτάκη, μετέβησαν στο Ιχθυοτροφείο του Ερατεινού, όπου πραγματοποιούνται εργασίες εσκαφών διάνοιξης των στομίων και των τεσσάρων (4) ιχθυοτροφείων Κεραμωτής, Αγιάσματος, Βάσοβας και Ερατεινού.

Μετά το τέλος της εποπτείας των εργασιών ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου χρηματοδοτεί τις εργασίες διάνοιξης στομίων στα Ιχθυοτροφεία του Νομού Καβάλας, προκειμένου, μέσω του θαλασσινού νερού, να εισέλθουν τα ψάρια στις λιμνοθάλασσες. Στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός των υφιστάμενων τεχνικών ιχθυοπαραγωγικών, και περιβαλλοντικών υποδομών, που είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία των λιμνοθαλασσών, που θα βοηθήσει οικονομικά τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται και ζουν από τις λιμνοθάλασσες.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close