ΔΠΕ 2023

Καλανταρίδης Ηλίας

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

Σύντομο  Βιογραφικό

 

Γεννήθηκα στη Γερμανία το 1971 και μεγάλωσα στις Κρηνίδες. Είμαι γιος του Πέτρου Καλανταρίδη και της Παρθένας Καλανταρίδου (το γένος Μελίδη). Είμαι παντρεμένος με την Παρασκευή Φετά, Καθηγήτρια Αγγλικών.

Aποφοίτησα από το Λύκειο Κρηνίδων το 1988. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως Έφεδρος Αξιωματικός του Μηχανικού. Δραστηριοποιήθηκα ως Προγραμματιστής από το 1998 έως το 2000 στον ιδιωτικό τομέα. Από το 2000 εργάζομαι ως Καθηγητής Πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από το Ε.ΚΕ.ΠΙΣ και έχω συνεργαστεί με το Ι.Δ.ΕΚ.Ε., τον Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α. ΔΗΜΗΤΡΑ, δημόσια και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. και την Ν.Ε.Λ.Ε. Καβάλας. Μιλάω άριστα Γερμανικά και πολύ καλά Αγγλικά.

Έχω διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φιλίππων τα έτη 2002-2006. Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας από το 2011. Έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών και Δημοτικής Αστυνομίας, Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων, μέλος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας καθώς και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Είμαι ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Φιλίππων.

 

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα να συνταχτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Χρυσανίδη Χαράλαμπο διότι:
  1. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει την ικανότητα να ακούει τους συνομιλητές του, να διεξάγει εποικοδομητικό διάλογο και να συνθέτει απόψεις και ιδέες προκειμένου να καταλήξει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  2. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος Ελευθερών, υλοποίησε πλήθος σημαντικών έργων τα οποία βελτίωσαν την καθημερινότητα των πολιτών και έθεσαν στέρεες βάσεις για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Με τον τρόπο αυτόν, απέδειξε πέραν κάθε αμφισβήτησης ότι είναι ένας άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων.
  3. Ως Πολιτικός Μηχανικός δραστηριοποιούμενος με ιδιαίτερη επιτυχία στο χώρο των ιδιωτικών και δημοσίων έργων διαθέτει τεράστια γνώση και εμπειρία γεγονός που τον καθιστά ικανό να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα τα οποία απασχολούν την περιοχή μας.
Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close