Πολιτισμός

Καβάλα: Ετοιμάζονται «Παιχνίδια στην άμμο»

Σε συνεδριακό χώρο στην πόλη Trani της Ιταλίας διεξήχθη η δεύτερη συνάντηση των εταίρων του προγράμματος ‘’Sand Games for Social Inclusion’’, το οποίο διοργάνωσε ο οργανισμός MSV Basket (Ιταλία).

Σε συνέχεια της πρώτης συνάντησης που είχε γίνει στην Καβάλα τον περασμένο Φεβρουάριο, με φιλοξενία της ΚΟΙΝΣΕΠ «Πυθία», τέσσερις χώρες από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και την Ρουμανία έβαλαν τις βάσεις για την πραγματοποίηση μιας πρωτοποριακής αθλητικής εκδήλωσης που αφορά παιχνίδια στην άμμο, με σημαντικό το στοιχείο του εθελοντισμού. Η δράση αυτή στην Καβάλα θα γίνει το καλοκαίρι του 2020.
Στην διάρκεια της δεύτερης αυτής συνάντησης, οι εταίροι από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και την Ρουμανία παρουσίασαν την πρόοδο τους στην διεξαγωγή του προγράμματος αυτού, την ΚΟΙΝΣΕΠ Πυθία να κάνει πρώτη την παρουσίαση. Όλοι οι εταίροι δεσμεύτηκαν να λάβουν δράση σχετικά με τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στο κομμάτι της επικοινωνίας αλλά και την σημαντικότητα της γνωστοποίησης του προγράμματος με κοινό παρονομαστή την συνεργασία.
Τα πιο σημαντικά σημεία αυτής της συνάντησης ήταν η συζήτηση στο κομμάτι της έρευνας για την ικανοποίηση των εθελοντών, η σπουδαιότητα εύρεσης υποστηρικτών αλλά και η τελική απόφαση όσον αφορά τα παιχνίδια που θα συμπεριληφθούν στην τελική εκδήλωση.
Η επόμενη συνάντηση των εταίρων θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο του 2019 στη Ρουμανία, στα πλαίσια αθλητικών εκδηλώσεων που θα γίνουν εκεί από τον εταίρο της Ρουμανίας. Στην συνάντηση αυτή οι εταίροι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δράσεις που υλοποίησαν αλλά και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν ως προοίμιο των εκδηλώσεων στην περιοχή της Καβάλας το καλοκαίρι του 2020.

 

Πηγή: ΕΡΤΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close