ΟικονομίαΣημαντικά

Καβάλα: «Οι προοπτικές της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Γεωργίας»

banner
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Οι εξελίξεις που αφορούν την Κοινή Αγροτική Πολιτική επηρεάζουν καθοριστικά την άσκηση της γεωργίας (παραγωγή και εμπορία προϊόντων, καταβαλλόμενες ενισχύσεις, χρηματοδοτικά «εργαλεία») σε όλη την Ελλάδα και οπωσδήποτε στην περιοχή μας. Το 2019 αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα θέματα της ΚΑΠ.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΕ Καβάλας θα διοργανώσει εκδήλωση με θέμα: «Οι προοπτικές της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Γεωργίας», την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00, με ομιλητές τον καθ. ΑΠΘ κ. Κώστα Μάττα, τον καθ. ΓΠΑ και Γενικό Γραμματέα του ΥΠ.Α.Α.Τ., κ. Χαράλαμπο Κασίμη και τον Γεωπόνο και Πρόεδρο της ΟΠ «ΖΕΥΣ», κ. Δημήτρη Μανώσση.

Στην εκδήλωση θα παρατεθούν οι προοπτικές και οι διαφαινόμενες εξελίξεις στον ευρύτερο αγροτικό τομέα. Η εκδήλωση τυγχάνει της υποστήριξης της ΕΑΣ Καβάλας, της ΕΑΣ Παγγαίου, του ΓΕΩΤΕΕ-Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, του Συλλόγου Γεωπόνων Ν. Καβάλας, της Αναπτυξιακής Καβάλας ΑΕ, των Αγροτικών Συλλόγων Καβάλας, Νέστου και Γιαλοχωρίων, του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Ν. Καβάλας και των Τ.Ο.Ε.Β. της ΠΕ Καβάλας.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close