Πολιτική

Κοινότητα Αμυγδαλεώνα:
Ποιες εργασίες προβλέπεται να γίνουν

banner

 

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου ξεκίνησε  ο εργολάβος τις εργασίες στο κτίριο που στεγάζεται η κοινότητα Αμυγδαλεώνα. Οι εργασίες περιλαμβάνουν παρεμβάσεις και στους δύο ορόφους.

Στην ίδια εργολαβία συμπεριλαμβάνονται εργασίες  και στο κτίριο του πολιτιστικού κέντρου Σταυρού Αμυγδαλεώνα, οι οποίες θα ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στην κοινότητα Αμυγδαλεώνα.

 

Οι προβλεπόμενες εργασίες στην Κοινότητα Αμυγδαλεώνα…

 

Στον επάνω όροφο  , θα μπει γυψοσανίδα  σε όλο το ταβάνι  , θα αλλάξουν όλες οι καμαρόπορτες  , όλα τα φωτιστικά, μικρές επιδιορθώσεις   και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με το βάψιμο.

Στο ισόγειο του κτιρίου θα γίνουν από την αρχή όλη η ηλεκτρολογική – υδραυλική  εγκατάσταση  , καλοριφέρ  και θα αλλάξει η  πόρτα της κεντρικής εισόδου.   Θα σουβατιστούν οι τοίχοι αλλά σε ορισμένα  σημεία όμως θα παραμείνουν οι αρχικές  πέτρες.   Επίσης προβλέπεται αλλαγή των φωτιστικών , θα φτιαχτεί  από την αρχή  η τουαλέτα , μικρές επιδιορθώσεις και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο ισόγειο με το βάψιμο  .

 

Στην εξωτερική όψη του κτιρίου θα γίνουν επιδιορθώσεις και θα βαφτεί (το χρώμα δεν έχει επιλεχθεί ακόμη)

Να σημειώσουμε εδώ ότι   στη μελέτη υπάρχει  και ασανσέρ  , αν και πολλοί θεωρούν ότι δεν θα εξυπηρετήσει το κοινό από τη στιγμή που η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται στον ισόγειο χώρο. Το θέμα αυτό με την κατασκευή ασανσέρ δεν έχει ξεκαθαρίσει και εξετάζεται αναφορικά με την υποχρεωτική ή όχι κατασκευή του.

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close