ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Κρηνίδες: Συνάντηση του δήμαρχου Καβάλας  με τους πρόεδρους κοινοτήτων

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

Παρουσία του τοπικού αντιδημάρχου Θόδωρου Παπαδόπουλου, ο Θόδωρος Μουριάδης βρέθηκε στις Κρηνίδες και συναντήθηκε με τους προέδρους των κοινοτήτων.

Είχε προηγηθεί πριν από μερικές ημέρες η συνάντηση με το τοπικό συμβούλιο της πόλης της Καβάλας και εχθές, 18 Σεπτεμβρίου, ο Θόδωρος Μουριάδης μίλησε στους προέδρους αναλύοντας τον τρόπο συνεργασίας τον οποίο θέλει να έχει η νέα διοίκηση με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων.

«Για μένα είστε συνεργάτες στο έργο μας, ακριβώς όπως και οι αντιδήμαρχοι. Δεν θα υπάρξει διάκριση ούτε διαφορετική μεταχείριση. Είμαι τυχερός διότι τους περισσότερους σας γνωρίζω από παλιά.» είπε ξεκινώντας το σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος.

Στη συνέχεια αναλύθηκε ο τρόπος συνεργασίας προέδρων και διοίκησης, με την μεγαλύτερη έμφαση να δίδεται στα χρήματα μέσω της παγίας εντολής που χρησιμοποιούνται από τους προέδρους για έκτακτες ανάγκες των οικισμών, πάντα όμως σε συνεργασία και γνώση της διοίκησης. Αυτή την τετραετία το συγκεκριμένο ποσό είναι μεγαλύτερο.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης και στην προοπτική συνεργασίας και με ιδιώτες για την ενίσχυση του τομέα καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού κλπ., ενώ είπε ότι θα γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες ώστε ο κάθε πρόεδρος να διαθέτει το χώρο και τα μέσα για εργαστεί στον οικισμό του.

Από τη συνάντηση έλειπε ο πρόεδρος της κοινότητας Αμυγδαλεώνα και του Χαλκερού. Ο πρόεδρος του Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης, ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί λόγω προγραμματισμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στην συνάντηση, εκτός από τον δήμαρχο και τον τοπικό αντιδήμαρχο βρέθηκαν οι πρόεδροι:

Όμηρος Κυριακίδης (Κρηνίδων), Δαμιανός Κοτσακίδης (Ζυγού – Νέου Ζυγού), Νίκος Καρακεϊσογλου (Νέας Καρβάλης), Κώστας Πριονίδης (Κρυονερίου), Παναγιώτης Αγγελίδης (Λυδίας), Θόδωρος Τοτός (Φιλίππων), Γιώργος Λόλακας ( Πολυστύλου – Δάτου – Μικροχωρίου), Θωμάς Μπαζάκος ( Παλιάς Καβάλας), Βασίλης Ελευθεριάδης ( Λιμνιάς – Λυκοστόμου – Βουνοχωρίου), Σάββας Παπαδόπουλος (Πολυνέρου), Αναστάσιος Τασίκας (Κορυφών).

 

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close