Πολιτική

Λαϊκή συσπείρωση Δήμου Καβάλας:
“Συνεχίζεται με ένα προκλητικό τρόπο να αποσιωπάται η φωνή της Λαϊκής Συσπείρωσης”

banner

 

ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

«Έν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα»

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠ

ΕΝΩ ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!

Στην 19η (16-07-2018) Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης έθεσε το ζήτημα της “ανατροπής” προηγούμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον ΤΑΠ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με τις συλλήψεις, τα δικαστήρια, την αστυνομοκρατία, κατάσταση που δηλώνει ότι Κυβέρνηση, ΤΑΠ, Δικαιοσύνη, δυνάμεις καταστολής, έχουν κηρύξει τον πόλεμο ενάντια σε όσους αντιστέκονται στην πολιτική τους και ότι ξεκάθαρα πρέπει όλοι να πάρουν θέση σχετικά με το στρατόπεδο που επιλέγουν.

Θυμίζουμε ότι η απόφαση αφορούσε την επικύρωση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Κυβέρνησης, Περιφέρειας (που επίσης επικύρωσε) και Δήμου για την κατασκευή σημαντικών έργων ύδρευσης και άρδευσης στην περιοχή των Φιλίππων με την συγχρηματοδότηση και από τον ΤΑΠ. Η συγκεκριμένη συμφωνία προέκυψε μετά τον ωμό εκβιασμό που έκανε η κυβέρνηση δια του πρωτοκλασάτου στελέχους της Σταθάκη, που επισκέφτηκε την περιοχή πριν λίγο καιρό, ως κανονικός ντίλερ του ΤΑΠ.

Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση μετά την επιμονή της διοίκησης, στην ξεκάθαρη τοποθέτηση του, ότι “εδώ και τώρα”  στην τρέχουσα συνεδρίαση, πρέπει να ληφθεί απόφαση για την ανατροπή και την καταγγελία του κατάπτυστου ωμού εκβιασμού Σταθάκη.

Οι υπόλοιπες παρατάξεις που προηγήθηκαν της τοποθέτησης της Λαϊκής Συσπείρωσης, ανέδειξαν ως μοναδικό ζήτημα την ανακολουθία της Διοίκησης να μη φέρει το θέμα γα συζήτηση όπως είχε αποφασιστεί στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς ωστόσο να καταγγέλλουν τον ωμό εκβιασμό της κυβέρνησης. Μετά την τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης και την αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου Χ. Ποτόλια, αποχώρησαν και οι ίδιοι. Παρέμεινε ωστόσο η κούφια αντιπαράθεση τους με τη διοίκηση στο αν έπρεπε ή δεν έπρεπε, αν είχε το δικαίωμα ή δεν είχε να φέρει τη συμφωνία για συζήτηση.

Την επόμενη της συνεδρίασης (17-6-18) μεταφέρθηκε η συζήτηση – κούφια αντιπαράθεση στις πρωινές εκπομπές των ραδιοφώνων Πρωινής, Ράδιο Άλφα, Seven News, όπου ακούστηκαν οι αντιπαραθέσεις όπως και την προηγούμενη μέρα στη συνεδρίαση. Κουβέντα όμως για την ταμπακιέρα, για το ωμό εκβιασμό του Σταθάκη.

Γι’ αυτό δεν βρήκε “θέση” η τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, γι’ αυτό καμία από τις πρωινές εκπομπές των ραδιοφώνων δεν ζήτησε την άποψή της για το ζήτημα, το οποίο προέκυψε με την δική της παρέμβαση.

Συνεχίζεται με ένα προκλητικό τρόπο να αποσιωπάται η φωνή της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο, ιδιαίτερα όταν οι παρεμβάσεις της αναδεικνύουν τις πολιτικές ευθύνες της διοίκησης του δήμου Καβάλας. Όταν μάλιστα αποδεικνύεται στην πράξη η πολιτική σύμπλευση με την κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική, η οποία δεν αμφισβητείται ούτε στο ελάχιστο και στην ουσία της από το σύνολο και των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων, αφού με σαφήνεια τάσσονται με την πολιτική της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας, του Δήμου επιχειρηματία και μόνο από μικροπολιτική σκοπιμότητα φοράνε «αντιπολιτευτικές» μάσκες, εδώ την αντιΤΑΠ μάσκα.

 

Καβάλα 17-07-2018

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

 

 Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close