ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Λίγες Καβαλιώτικες παρουσίες στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης

banner
Ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος υπέγραψε χθες απόφαση για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας. Οι εκπρόσωποι της Καβάλας είναι μόλις τρεις. Ας ελπίσουμε όμως να έχουν δυναμική παρουσία και να ενεργήσουν προς όφελος της πόλης μας.

Το νέο δ.σ. έχει ως εξής:

1.Χρήστος Μέτιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου .

2.Νικόλαος Ευφραιμίδης,  μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης), ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Τσαλικίδη (Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης), με την ίδια ιδιότητα.

3.Αλέξιος Πολίτης μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά με την ίδια ιδιότητα.

4.Χριστόδουλος Τοψίδης εκπρόσωπος του πρώτου επιλαχόντος συνδυασμού ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Θεόδωρο Μαρκόπουλο με την ίδια ιδιότητα.

5.Μάρκος Δέμπας Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Παναγιωτίδη Α ́Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας 

6.Ελένη Ροφαέλα  Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Βιοτεχνιών Ν. Ξάνθης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ιάκωβο Φραντζή Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Βιοτεχνιών Ν. Ροδόπης.

7.Ευστάθιος Ασπιώτης Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Ιωαννίδη, εκπρόσωπο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου (Ταμίας),

8.Τρύφων Εξάρχου Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Αχιλλέα Σαχπατζίδη Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,

9.Παρασκευή Χουρίδου Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Μπονόβα Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ως Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Νικόλαος Ευφραιμίδης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης(Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης).Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close