ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Μάκης Παπαδόπουλος: «Ας μας αφήσει η Δημοτική Αρχή να κάνουμε τη δουλειά μας»

banner

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Οι τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ επιβεβαιώνουν τα εξής συμπεράσματα:

  • ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αποδέχονται πλήρως τα άδικα τιμολόγια που αποφασίστηκαν το 2018 σε βάρος των μεσαίων καταναλωτών, των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων.
  • ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ επιμένουν η εγγύηση κατανάλωσης νερού να παραμείνει στα 100 ευρώ και να χρεώσουν και τους υφιστάμενους καταναλωτές. Αν ήθελαν πραγματικά, θα μπορούσαν να έχουν πάρει απόφαση στο ΔΣ της ΔΕΥΑΚ να μειώσουν οριστικά το ποσό της εγγύησης (και όχι μόνο για 3-4 μήνες) και να σταματήσουν να μας θεωρούν όλους νέους καταναλωτές. Δεν το έχουν κάνει.
  • ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ έχουν πάρει την απόφαση να επιβαρύνουν τη ΔΕΥΑΚ με νέα δαπάνη πάνω από 300.000 ευρώ, ενώ η επιχείρηση έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.
  • ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αρνήθηκαν να διευκολύνουν τους δημότες που έχουν οφειλές και να εφαρμόσουν το μέτρο για τις 100 δόσεις.

Όταν εμείς παλεύαμε μόνοι μας την προηγούμενη περίοδο για θέματα διαφάνειας και προστασίας της δημόσιας υγείας, ο κ. Μουριάδης και η τότε παράταξή του “έβαζαν πλάτη” στις ευνοϊκές αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε ημετέρους και “σιωπούσαν ένοχα” στις καταγγελίες μας για την επικίνδυνη κατάσταση των βιολογικών σταθμών.

Άλλωστε, ο κ. Μουριάδης και η παράταξη που διοίκησε τον Δήμο μεταξύ 2011-2014 έχουν μεγάλη ευθύνη για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμη και σήμερα η ΔΕΥΑΚ ως προς τις τεχνικές υποδομές της και τη διαφάνεια στη λειτουργία της και στα οικονομικά της.

Ο ρόλος των παρατάξεων της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχουν και να κρίνουν τις πράξεις και τις παραλείψεις της διοίκησης του Δήμου, για να λειτουργεί σωστά η δημοκρατία μας και ο Δήμος μας.

Να μας αφήσει λοιπόν η Δημοτική Αρχή να κάνουμε τη δουλειά μας, να απαντά στα ερωτήματα που θέτουμε χωρίς ειρωνείες και να μην απορρίπτει με απαξιωτικό ύφος τις προτάσεις που καταθέτουμε.

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

“Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”

Ο Επικεφαλής

 Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος ΚαβάλαςΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close