ΠολιτικήΔημοτικές και Περιφερειακές εκλογέςΠρωτοσέλιδα

Μάκης Παπαδόπουλος: «Η καθυστέρηση των έργων στη χωματερή έχουν κόστος για την τσέπη των δημοτών – Θα βάλουμε κριτήρια και κανόνες στις εποχικές προσλήψεις του Δήμου Καβάλας»

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η καθυστέρηση εδώ και 15 χρόνια στα έργα διαχείρισης των απορριμμάτων έχουν επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην “τσέπη” των δημοτών!

Το έργο της επέκτασης της χωματερής (ΧΥΤΑ) είναι ένα σημαντικό έργο που καθυστέρησε 15 χρόνια και ακόμη δεν έχει τελειώσει!

Ρώτησε ο Δήμαρχος Καβάλας τους κατοίκους του Περιγιαλίου πώς αντέχουν τη δυσοσμία και τη βρώμα που βγαίνει από τη χωματερή όλη αυτή την περίοδο;

Πόσο επιβαρύνθηκε η συνοικία τους όλα αυτά τα 15 χρόνια που καθυστερεί το έργο της επέκτασης της χωματερής με την μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα και την καταστροφή των δρόμων από τα απορριμματοφόρα;

Ρώτησε ο Δήμαρχος Καβάλας τους Καβαλιώτες, που υφίστανται “στο σπίτι τους” τα σκουπίδια της Θάσου, του Παγγαίου, του Νέστου και της Δράμας, ποιο είναι ανταποδοτικό όφελος που έχουν όλα αυτά τα χρόνια;

Τους ρώτησε αν θέλουν να πληρώνουν 1.500.000 ευρώ κάθε χρόνο σε μία ακριβή και αναποτελεσματική διαχείριση των σκουπιδιών;

Γνωρίζουν οι Καβαλιώτες ότι θα δέχονται από τώρα και τα σκουπίδια της Ξάνθης;

Πότε θα ξεκινήσει και πότε θα τελειώσει η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) στην Καβάλα, που θα ελαφρύνει τη χωματερή;

Αυτή η καθυστέρηση έχει ήδη ένα τεράστιο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ για τους Καβαλιώτες πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ!

Για όλη αυτή την κατάσταση “χαίρεται” και “πανηγυρίζει” ο Δήμαρχος Καβάλας;

*****

Όλες οι εποχικές προσλήψεις στον Δήμο Καβάλας θα γίνονται με κριτήρια και κανόνες διαφάνειας και αξιοκρατίας!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Από τον Ιανουάριο του 2024, θα συγκροτήσουμε ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ για όλες τις εποχικές προσλήψεις στον Δήμο Καβάλας!

Όχι για να μοιράσουμε ρουσφέτια, αλλά για να μπουν ΚΑΝΟΝΕΣ και ΚΡΙΤΗΡΙΑ και να έχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ σε εποχικές θέσεις απασχόλησης στον Δήμο μας!

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Ο προεδρεύων της Διαπαραταξιακής θα είναι Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ από τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης!

Έτσι θα διασφαλίσουμε ότι ο επικεφαλής της Διαπαραταξιακής θα ανήκει στη “νέα εποχή” της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close