Κοινωνικά

Νέο δίκτυο αγωγών στη ΔΕΥΑΚ με το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι

banner

Η Τεχνική Υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. κατέθεσε πρόταση χρηματοδότησης για την πραγματοποίηση έργου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στον άξονα προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» με τίτλο:

«ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΔΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ» με δημόσια δαπάνη 11.451.612,90 Ευρώ πλέον ΦΠΑ

Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου Ύδρευσης επιτυγχάνεται η κατασκευή νέων εσωτερικών δικτύων ύδρευσης σε περιοχές εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Καβάλας, οι οποίες διακρίνονται σε τρεις γεωγραφικές ζώνες.

  • Η πρώτη ζώνη είναι η κεντρική και περιλαμβάνει το «εμπορικό κέντρο της Καβάλας» και την περιοχή «Πεντακόσια-Αγία Βαρβάρα».

  • Η δεύτερη ζώνη είναι η δυτική και περιλαμβάνει τις περιοχές τις περιοχές «Αγία Παρασκευή», «Άγιος Λουκάς» και «Νεάπολη».

  • Η τρίτη ζώνη είναι η Ανατολική και περιλαμβάνει την περιοχή «Περιγιάλι».

Με το παρόν έργο προβλέπεται να κατασκευασθούν συνολικά 192.005 μέτρα αγωγών ύδρευσης. Με την ολοκλήρωση του έργου η πόλη της Καβάλας θα έχει πλέον νέο δίκτυο ύδρευσης στο σύνολο του αστικού ιστού και η ΔΕΥΑΚ θα πετύχει την παροχή υψηλής ποιότητας νερού ύδρευσης για ανθρώπινη κατανάλωση στην περιοχή ευθύνης της.Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close