ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Νίκος Ξανθόπουλος: Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εισάγεται στην 15η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας της 13ης Ιουλίου 2020, μεταξύ άλλων θεμάτων, το 18ο τακτικό θέμα με το οποίο ζητείται η συναίνεση του σώματος για την αποδοχή χρηματοδότησης 800.000,00€ περίπου για την «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΑΙΩΝ», μεταφερόμενη από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1» στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αυτό όμως που είναι σημαντικό να επισημανθεί είναι το γεγονός ότι από το συγκεκριμένο πρόγραμμα προϋπολογισμού 1.090.000.000,00€ περίπου, ο Μητροπολιτικός Δήμος μας μετά των Αδελφάτων του λάμπει δια της απουσίας του σε μια σειρά δράσεων, μέσω των οποίων θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν έργα βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών μας σχετιζόμενα με υδρεύσεις, βελτιώσεις εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων, αποχετεύσεις, αγροτικές οδοποιίες, γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις κ.α.

Απορίας άξιο είναι επίσης το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κατάντια δεν φαίνεται να απασχολεί το μηντιακό μας σύστημα, τουλάχιστον τόσο όσο εάν οι Κρεμαστοί Κήποι της Βαβυλώνας, κατά την πραγματοποίηση του Cosmopolis, χωρούν 5, 7 ή 10 άτομα!!!

Αλήθεια, εάν η διοίκηση αρίστων του Δημάρχου Καβάλας κ. Μουριάδη αισθάνεται ευχαριστημένη και ικανοποιημένη από τις μέχρι τώρα επιδώσεις της, η κοινωνία των πολιτών τι άποψη έχει;

Πόσες γενιές Καβαλιωτών ακόμα θα ζήσει περιμένοντας:

  1. να σφυρίξει το τρένο,
  2. να δει το λιμάνι μας ακμαίο,
  3. «Περιμετρική» Καβάλας,
  4. χερσαία ζώνη,
  5. αξιοποίηση του στρατοπέδου «Ασημακοπούλου»,
  6. το παλιό νοσοκομείο,
  7. τη πεσμένη γέφυρα,
  8. αποστράγγιση Τεναγών,
  9. τα μεγάλα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης,
  10. το Περιγιάλι, κ.α.,

των οποίων ο κατάλογος είναι μακρύς και που απλά έχει καταντήσει εμμονή η επίκλησή τους και η αναζήτηση κατά φαντασίαν υπαιτίων;

Δεν ξέρω αν αυτή η μεγάλη πλειοψηφία συμπολιτών μας που έδωσε 62% την δεύτερη Κυριακή κατά τις τελευταίες εκλογές στον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης «Σύγχρονος Δήμος», αισθάνεται υπό αυτές τις συνθήκες ευτυχής για την επιλογή της.

Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι για μια ακόμη φορά, στραβά αρμενίζουμε!

Για την Δημοτική Παράταξη

Συνεργασία για την Καβάλα

 

                                                                                      Ο Επικεφαλής

                                                                              Ξανθόπουλος ΝικόλαοςΣχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close